Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

VIVAG

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VIVAG

Vivag

De fleste kvinder får nogle gange ubalance i underlivet. Dette skyldes, at ph-værdien stiger, hvilket forårsager at antallet af uønskede bakterier stiger, og de gode bakterier, der beskytter slimhinderne i underlivet er i undertal. Dette kan forårsage problemer som dårlig lugt og kløe forårsaget af tørhed. Hvis du som mange andre kvinder oplever disse problemer i dit underliv, kan din redning være Vivags intimprodukter. Vivag er et dansk mærke, der har specialiseret sig i at udvikle intimpleje til kvinder, der beskytter mod bakteriel ubalance og de gener dette kan medføre.

Vivag produkter

Alle Vivag intimprodukter er udviklet i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. De har en lav ph-værdi, og er fri for parabener, parfume og farvestoffer, hvilket gør dem utrolig blide til det følsomme område i underlivet. Vivags kapsler, intimsæbe, barrierecremer og anden intim pleje for kvinder, hjælper med at bevare den naturlige bakterielle balance i underlivet, så du kan føle dig komfortabel, sikker og ren.

Vivags sortiment af intimpleje til kvinder er bredt, og du kan derfor finde alt lige fra intimsæbe, intimservietter til blide produkter når der er ubalance. Hvis du barberer i det intime område og oplever dehydrering, kløe og udslæt forbundet med dette, bør du prøve nogle af Vivags barrierecremer. Hvis du oplever tørhed, anbefaler vi Vivag intimgel, som på kort tid giver lindring og fugt i underlivet. Det kan også bruges som smøremiddel.

Vivag kapsler

Vivag er måske bedst kendt for sine vaginale kapsler. Vivag kapsler er et naturlægemiddel, der indeholder levende mælkesyrebakterier, som sænker ph-værdien. Dermed virker kapslerne fra Vivag effektivt mod lugt, kløe og tørhed i underlivet.

Køb Vivag billigt

Virkelig god intimpleje for kvinder kan naturligvis også koste meget, men ikke som medlem af Luxplus. Så kan du nemlig spare mange penge på intimpleje fra Vivag og andre kendte mærker. Prøv Vivags forskellige vaginale kapsler, intimgel, intimservietter og meget mere og mærk hurtigt en lindring. Køb dine Vivag intime plejeprodukter hos Luxplus, og spar ikke unødigt penge på intimpleje.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.