Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

VANISH

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VANISH

Vanish

Vanish er et kendt mærke blandt rengøring og vaskemidler, der udmærker sig ved at producere og distribuere produkter med en utrolig evne til at fjerne selv de mest genstridige pletter. Vanish er ejet af amerikanske Reckitt Benckiser, som sælges i Australien, Indien, Sydafrika, Storbritannien og store dele af Europa. Firmaet fra 1983 blev hurtigt populært og i 1986 blev det købt af Benckiser. Vanish er markedsledende, når det kommer til pletfjerning på tekstiler og stoffer, og bliver solgt i mere end 60 lande verden over.

Vanish Oxi Action pletfjerner

I dag inkluderer sortimentet en bred vifte af produkter til pletfjerning på en bred række af forskellige stoffer, hvilket også nu inkluderer gardiner og gulvtæpper. Produkterne har forskellige miljømærker, og brandet har fokuseret på at nedbringe overdosis og unødvendig belastning af miljøet. Vanish’ produkter er tilgængelige i både flydende- og pulverform.

Billig Vanish

Her på siden kan du finde vores udvalg af Vanish billigt. Få fjernet pletter effektivt med Vanish. Hvilket produkt du skal vælge, kommer an på hvilken slags plet du har fået på et tekstil eller tøj, der er stor forskel på at fjerne en tomatplet og en olieplet. Det er vigtigt at læse, hvilket Vanish produkt der egner sig bedst til lige netop den plet du skal have fjernet, og det er lige så vigtigt at du er sikker på, at det produkt egner sig til den slags stof du har spildt på. Derudover skal du tage hensyn til om stoffet er farvet eller hvidt, da Vanish også adskiller disse i deres produktportefølje.

Hvis dit hvide tøj er blevet trist i farven, kan du med fordel putte en skefuld Vanish White i sæbedispenseren, når du vasker dit tøj. Dit tøj vil blive hvidt igen.

Nogle gange skal pletten have flere gange, for at den forsvinder, hvis den er meget genstridig. I visse situationer kan det anbefales at lægge tøjet i blød med noget Vanish inden vask, og andre gange er det nok at putte Vanish i sæbedispenseren i forbindelse med vask.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.