Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

VAN GILS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VAN GILS

Van Gils

Hollandske Van Gils laver eksklusiv mode, tilbehør og dufte. Da brandet først så dagens lys i 1950, var det tøj til mænd der blev produceret, som var og stadig er kendetegnende ved at være klassisk og tidsløst i designet, og samtidig udpræget maskulint. Med tiden blev sortimentet udvidet til også at omfatte kvindemode, parfumer mm. Mærket henvender sig i dag til mænd og kvinder, der kan lide det underspillede og diskrete. Van Gils har specielt fokus på, at deres produkter er fremstillet med respekt for miljøet og med hensyntagen til produktionsmedarbejderne og deres vilkår. Van Gils er altså lig med trendy produkter med omtanke.


Van Gils parfume

Van Gils dufte er ligeledes kendetegnende på deres tidløse og maskuline design, der henvender sig til mænd med stort M. Der er med tiden kommet forskellige Van Gils dufte til, heriblandt Basic Instinct, Between Sheets og Classic Strictly.


Hermiel Van Gils har altid troet på, at tøj og dufte fortæller noget om vores personlighed, at stil og duft er noget man skal tage stilling til. Og det er med denne tankegang at duftene en efter en har set dagens lys. 


Van Gils har både produceret Eau de Parfume, Eau de Toilette og Aftershaves, så der er noget for enhver smag, om du er til en kraftig duft, der ikke går ubemærket hen, eller om du ønsker en diskret, dog maskulin, duft. I det tilfælde kan du passende vælge en af de mildere dufte i form af en Eau de Toilette eller en Aftershave. 


Vælg en duft fra Van Gils

Det der er kendetegnende ved en Eau de Parfum er, at den er mere koncentreret i duften end en Aftershave, så selvom de dufter ens, holder en EdP i længere tid på huden. Hvis du ønsker at gøre dig bemærket, når du træder ind i et lokale, er det klart en EdP du skal vælge.


Husk at vi leverer alle ugens 7 dage, 365 dage om året. Vi tilbyder vores medlemmer gratis fragt på alle ordrer, og 1-2 dages levering. Så skynd dig at bestille din yndlings Van Gils duft, og gør dig bemærket allerede i morgen. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus