Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

VALENTINO

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VALENTINO

Valentino
Valentino er en italiensk designer og modeskaber særligt kendt for sin smagfulde elegance og smukke feminine stil der hylder den romantiske, smukke og stærke kvinde. Valentinos unikke udtryk går igen i Valentino parfume sortimentet der indeholder smukke og feminine Valentino parfumer til kvinder der elsker elegance og luksus.
Blandt de mange Valentino parfumer til kvinder finder man bl.a. Valentino Valentina eau de parfume og Valentino Valentina Eau de toilette med sin bløde og feminine parfumeduft der passer perfekt ind i Valentino universet med sin blanding af uskyld og sensualitet på samme tid.
Men Valentino kreerer ikke kun parfume til kvinder. Som mand kan du også blive en del af Valentino parfumernes unikke verden med en mande parfume som f.eks. Valentino Uomo der er en ny maskulin parfume fra Valentino som henvender sig til den modebevidste og selvsikre mand der elsker luksus og god kvalitet. Valentino Uomo parfumens smukke parfume flakon leder tankerne hen på en smuk whiskey krystal karaffel som den stilsikre og sexede mand kan nyde.
En Valentino parfume som udstråler luksus og god stil og som ser fantastisk ud i parfumesamlingen.

Valentino er et kæmpe navn i den internationale modeverden, og det er klart at designeren Valentino, som har skabt så enorm succes med sine smukke haute couture kjoler og elegante kollektioner, selvfølgelig også har valgt at kaste sig over at skabe ikoniske parfumer til kvinder og mænd.
Læg mærke til de mange parfumer fra Valentino og hvordan de smukke parfume flakoner er designet med Valentinos gode smag og sans for detajlerne.
I det luksuriøse udvalg af Valentino parfumer finder du Valentino parfume til mænd og til kvinder som deodorant spray, eau de toilette og eau de parfume. Er der en bestemt Valentino parfume som simpelthen er din yndlings parfume, kan du vælge også at købe den som en deospray, så du kan dufte af din yndlings Valentino parfume hele dagen.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.