Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

UVISTAT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

UVISTAT

Uvistat

Uvistat er et stort og kendt engelsk solcreme brand som i mere end 40 år har fremstillet solbeskyttelse til hele familien.
Uvistat tilbyder voksne og børn en lang række forskellige solcremer med et effektivt filter mod solens skadelige stråler. Uvistat solcreme er udviklet med et særligt fokus på sensitiv hud og passer til alle hudtyper.

Læbepomade med solfaktor fra Uvistat

Særligt de mange Uvistat læbepomader med solfaktor 50 er populære hos både børn og voksne. Man kan let komme til at glemme sine læber hver gang man påfører solcreme og en almindelig solcreme er jo ikke lækker at smøre på læberne. Derfor har Uvistat sun care skabt læbepomade med solbeskyttelse som både plejer og blødgør læberne, og også beskytter dem mod solens skarpe uva og uvb stråling. Uvistat læbepomade indeholder blandt andet tea tree oil og vitamin e som forhindrer læberne i at tørre ud og bliver forbrændte i solen. Læbepomaden med solbeskyttelse til børn har desuden en lækker appelsinsmag så ingen børn vil brokke sig over at få smurt solfaktor på læberne.
Med solcreme med spf 50 tilbyder Uvistat nogle af de bedst beskyttende solcremer på markedet. Går du op i at din families solcremer giver en optimal beskyttelse, og holder længe på huden, er det Uvistat sun care brandet du skal kigge efter når du køber solcreme.

Uvistat solcreme og aftersun med aloe vera

En ting er solcreme, noget helt andet er aftersun som selvfølgelig også altid bør være en fast del af dit samlede solbeskyttelses valg. Efter en lang dag i solen, er det en rigtig god idé at tilbyde huden en form for kølende og fugtgivende creme som kan smidiggøre og tilfredsstille en tør hud som har brug for lidt kærlighed og pleje efter at være blevet udsat for sol. Også selvom du har brugt rigeligt med Uvistat solcreme. Her kommer Uvistats geniale aftersun på banen. Med sit indhold af kølende aloe vera, giver Uvistat evening protect aftersun dig og dine kære den bedste pleje af solskadet hud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus