Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

URIAGE

Uriage

Det franske brand Uriage specialiserer sig i hudpleje baseret på termisk kildevand. Det mirakuløse vand kommer fra en kilde i de franske alper, og er helt naturligt rigt på mineralsalte og sporstoffer, som hjælper med at styrke hudens naturlige barriere. Vandet er en del af alle produkter fra Uriage, for at gavne selv den mest følsomme hud.

Uriage har over 20 års erfaring inden for hudpleje, og produkterne bliver udarbejdet i samarbejde med de bedste dermatologer og apotekere i verden. Alle hudplejeprodukter fra Uriage imødekommer alle de strenge farmaceutiske standarder der er, hvilket er en af årsagerne til at Uriage er et af de førende brands på det internationale marked.

Skånsomme hudplejeprodukter

Produkterne er allergivenlige, non-comedogene, det vil sige at de ikke blokerer porerne, er parabenefri og med en så lav koncentration af konserveringsmidler som muligt, for at tage mest muligt hensyn til en følsom hud. Det termiske kildevand lindrer desuden følsom hud takket være det høje niveau af calcium- og magnesiumsalte. Uriage er en ægte kilde til pleje for hele familien. Produkterne fugter, beroliger og beskytter følsom eller irriteret hud.

Uriages har et bredt sortiment af produkter til både mænd, kvinder og børn. Du kan blandt andet bevare gløden i ansigtet med Uriages linje af ansigtspleje. Her finder du alt lige fra makeupfjerner, ansigtsvask til ansigtscremer, øjencremer og læbepomade, som alt sammen indeholder det fantastisk kildevand.

Billige naturlige hudplejeprodukter

Her på siden kan du finde vores store udvalg af de lækre og naturlige hudplejeprodukter. Uriage er hverdagsforkælelse af ansigt og krop, og du kan finde det billigt lige her på siden. Udover diverse cremer og bodylotions har vi også billige solcremer og aftensun lotions fra Uriage. Hvis du foretrækker selvbruner fremfor sol, har Uriage også lavet lækre spray selvbrunere.

Uriage er en ægte og sikker kilde til skånsom pleje for hele familien. Produkterne fugter, beroliger og beskytter følsom eller irriteret hud. Uriage er fransk kvalitet, når det er bedst. Hvis du skal vælge ét brand som dit foretrukne hudplejebrand, er Uriage uden tvivl et sikkert valg.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus