Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

UNU

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

UNU

UNU

Brandet UNU er lig med hår accessories i alle tænkelige afskygninger. Målgruppen er primært kvinder, men flere af modellerne kan også bruges af mænd, for eksempel til en såkaldt "man bun". Derudover har UNU også lavet hår accessories til børn, som er holdt i røde og pink nuancer.

Hårelastikker der ikke knækker håret

Vi har hårelastikker fra UNU til enhver smag. Vi har blandt andet et udvalg af de “normale” hårelastikker, som er en halvtyk elastik. De hårelastikker findes både i brune, grå og sorte nuancer, og nogle få i blålige nuancer.

Hvis man ikke er til de helt klassiske hårelastikker, har UNU også lavet elastikker med et twist. Farverne er holdt i de samme neutrale farver, men selve elastikken kan fås snoet eller flettet, hvilket giver et rigtig flot og anderledes spil i håret.

Men de elastikker der er kendt for ikke at knække håret er de her gummi hårelastikker, som er blevet meget populære. De er meget simple i designet, de er vitterligt kun en tynd gummiring. De sidder godt fast i håret, og der er ikke den der metal lukning, som der tit er på hårelastikker, hvorfor de ikke slider på håret. Hårelastikken bliver ydermere siddende hele dage, og det samme gør derfor din frisure, hvilket også sørger for mindre slid på håret.

Gummi hårelastikkerne fra UNU findes i forskellige farver, blandt andet i brun og sort.

Hårklemmer og hårclips

Udover hårelastikker og hår accessories har UNU også lavet mange forskellige slags hårklemmer. Den mest kendte af disse er den helt klassiske sorte klemme, hvor tænderne lukker om håret. Den egner sig rigtig godt, hvis man laver en hestehale og snor den op langs hovedbunden og sætter klemmen fast. Der er desuden mange kvinder, der bruger hårklemmer, når de skal fjerne makeup, da de sørger for at få alt håret væk fra ansigtet.

Vi har mange billige hårelastikker og billige hårklemmer lige her, det kan man jo altid bruge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.