Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

UNBLOCK

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

UNBLOCK

Unblock

Det er altid super ubelejligt, når afløbet i hjemmet stopper til og får risten i badet- eller vasken i køkkenet, til at flyde over. Heldigvis har brandet Unblock skabt en løsning, der er let og enkel at bruge, som hurtigt kan få vandet til at løbe frit i rørene, så alle afløb fungerer som de skal i dit hjem. Her på Luxplus kan du få det populære produkt til en lille pris. På den måde kan du sørge for altid at have produktet inden for rækkevidde, så dine afløb holdes frie for tilstopninger af fedt, madrester, hår, sæberester med mere. 

Afløbsrens fra Unblock på Luxplus

Oplever du ofte problemer med tilstopninger i dine afløbsrør, så prøv Sink & Drain Unblocker Gel fra Unblock, der lynhurtigt hjælper dig med at fjerne propper i dine afløb. Den lille flaske har en kraftfuld effekt, der nedbryder den fedt og snavs, der har sat sig fast i rørene, som forhindrer vandet i at strømme og derfor skaber en ophobning af vand i vask og omkring baderist. Måden hvorpå du skal bruge produktet, er også super nem. Du hælder blot produktet i det tilstoppede afløb og lader herefter produktet virke i 10 minutters tid. Derefter kan du med fordel skylle rørene igennem med vand, så proppen fjernes helt. Nemmere bliver det næppe at fjerne propper i dit afløbsrør. 


Her på Luxplus kan du spare mange penge på dine køb. Vi vil nok alle gerne bruge så få penge på husholdning som muligt, så der er råd til alt det, der er lidt sjovere. Dette bliver gjort muligt med et medlemskab på Luxplus, da priserne er banket helt i bund. Gør derfor dig selv en tjeneste og opret et medlemskab, hvor du blandt andet får et effektivt produkt som Sink & Drain Unblocker Gel fra Unblock til en fordelagtig pris. 


Bestiller du denne Sink & Drain Unblocker Gel før klokken 15.00, kan du have produktet foran din hoveddør allerede den efterfølgende dag. Det bliver altså ikke nemmere at shoppe husholdning end med et medlemskab her til siden. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus