Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ULTREX

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ULTREX

Ultrex

Hvem har ikke været bekymret for, at man bløder en lille smule igennem under menstruation? En af de ting, man som kvinde konstant er bekymret for i løbet af ens menstruation er, om man har det rigtige bind eller beskyttelse på, der kan sørge for at man ikke bløder igennem i løbet af dagen. Ultrex bind er lavet i et innovativt designet, som nemt absorberer blod og sørger for at du ikke bløder igennem. Ultrex bind er designet til at passe perfekt og tilpasse sig til din krop, samtidig med at du får optimal beskyttelse, komfort og diskretion uden at efterlade nogen dårlig lugt.

Bind fra Ultrex

Et bind er ikke bare et bind, det kommer i mange forskellige former og kvaliteter. Foretrækker du tynde eller tykke bind? Vil du have med eller uden vinger? Har du lidt eller meget blødning? Har du brug for bind tilpasset til dag og/eller nat? Det er vigtigt, at du vælger det rette bind efter dine behov og ønsker. Ultrex bind kommer i fire forskellige varianter, og alle bind er markeret med et dråbe målesystem, så du nemt kan se hvor meget bindet suger, så du kan finde det bind du har brug for.

Ultrex Ultra Slim bind med vinger er ekstra tynde og smalle bind, der giver god beskyttelse. Bindet har en god pasform og er bedst egnet, når du bløder lidt, typisk i starten eller slutningen af din menstruation.

Ultrex Fit bind med vinger er bind til dig, der vil have det så behageligt som muligt, i midten af din menstruation.Dette bind med vinger bliver siddende på plads, og gør det mere behageligt for dig at have det på.

Ultrex Ultra Plus bind med vinger bør anvendes når du bløder allermest, da dette bind har ekstra sugeeffekt, som også er vist på pakken med fire dråber. Også dette bind har vinger, så du ikke behøver bekymre dig om at bløde igennem.

Ultra Night Sanitary bind er et natbind, der beskytter hele natten. Bindene har vinger, der holder det på plads, og forhindrer lækage.

Billige Ultrex bind

Selvom menstruation er en af ??de mest naturlige ting i verden, kan det hurtigt blive dyrt at handle tamponer og bind hver måned. Bind er endda sådan et slags produkt du bliver nødt til at købe, men som du ikke rigtig gider bruge penge på. Derfor har vi sørget for billige bind til dig lige her på siden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus