Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TWOB

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TWOB

TwoB

Har du problemer med hæmmende svedpletter, der viser sig som store skjolder under armene, så kan du ved hjælp af TwoB mindske dette problem. TwoB er et brand, der har udviklet de effektive sweat pads, som vil hjælpe dig med at skærme sveden, så sveden ikke kommer til syne på dit tøj i form af store våde skjolder under armene. Sved kan på alle måder være hæmmende og har du først mistanke om, at der er store svedpletter bliver det svært at slappe af i selskab med andre mennesker. Har du før oplevet at stå i en sådan situation, så er TwoB sweat pads lige noget for dig. 

Sweat pads fra TwoB på Luxplus

Som tidligere nævnt er de effektive sweat pads fra TwoB perfekte til dig, der vil få styr på sveden under armene. De super effektive sweat pads kan klæbes på indersiden af din bluse, skjorte, kjole, top m.m. Herfra sørger de super absoberende sweat pads for at suge alt fugten fra armhulerne til sig, så sveden ikke sætter sig i tøjet. På den måde kan du skærme alt dit tøj mod store pletter samt ubehagelig lugt, som ellers kan være svær at vaske af tøjet igen. De fantastiske sweat pads er blandt andet også med til at neutralisere den ubehagelige lugt, som sved kan skabe, når det kommer i kontakt med bakterier på huden. Du kan derfor ved hjælp af TwoB føle dig helt afslappet og rolig, når først de skønne sweat pads er sat fast på tøjet. Med TwoB får du hele 16 styks sweat pads, så du har til mange gange. Du kan derfor føle dig super rolig, så snart de herlige pads er sat på tøjet og på den måde gå selvsikker ud af døren. 

Vil du have fingre i de skønne sweat pads hurtigst muligt, så kan du få dem her på Luxplus og så endda til små priser. Bestiller du dine TwoB sweat pads inden klokken 15.00, så kan du allerede have dem i hænderne den efterfølgende dag og nyde en tilværelse uden bekymringen om, hvorvidt du har synlige svedpletter under armene eller ej. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus