Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TROPE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TROPE

Trope

Er du til snacks? så er du kommet det rette sted. Her hos Luxplus kan du finde mærket Trope. Trope forhandler nødder og tørret frugt, hvilket de har gjort siden virksomheden blev grundlagt i 1989. Ejeren af Trope er Henrik Winther-Olsen. Han startede virksomheden på sine forældres gård, hvor han i starten solgte vin. Som et forsøg, begyndte han at tage nødder og tørrede frugter med ud til kunderne, hvilket hurtig skulle vise sig at blive en succes. Han solgte 10.000 kræmmerhuse med nødder og tørret frugt den første dag. I 1995 var virksomheden ekspanderet kraftigt, og der var ikke længere plads på forældrenes gård. I 2004 blev Trope solgt til KIMS og i 2008 købte Henrik Winther-Olsen Trope tilbage, som nu er en del af The Whole Company, som også omfatter Fredsted.

Trope er meget kvalitetsbevidste, og gennem hele processen tager de hensyn til produktsikkerhed, produktkvalitet og produkt sundhed. Trope anvender udelukkende råvarer af høj og ensartet kvalitet. Samtidig kræver de, at leverandørerne arbejder i henhold til EU’s love og direktiver. Den gode smag er et krav for, at ingredienserne ender i en Trope pose. Derudover værner Trope også om arbejdsmiljøet i alle led gennem hele arbejdsprocessen.

Trope serverer snacks af rene råvarer baseret på næringsrige nødder, solmodne tørrede frugter og skønne snacks i mange afskygninger. Alt sammen af en høj kvalitet. Så uanset om du har en sød tand eller er til knasende hotte nødder, er Trope det gode valg.
Pistacienødder, bananchips, jordnødder, pinjekerner med flere, som dengang var meget eksotiske produkter, var blandt de første naturlige og velsmagende råvarer, som Henrik Winther-Olsen introducerede for danskerne. I dag kan man finde de meget udbredte snacks og madlavningsprodukter i ethvert køkken. Du kan selvfølgelig finde alle disse produkter samt ris snacks her hos Luxplus.

Trope er en lækker snack, som kan anvendes til bagværk, middagsretter, som topping på salater eller endda på din morgenmad. Det er kun fantasien, og smagsløgene, der sætter grænsen for din eksotiske Trope oplevelse.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus