Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TRAVALO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TRAVALO

Travalo

Travalo er en fantastisk opfindelse til dig der elsker at have din yndlingsparfume med på farten. Travalo er små, tomme parfume travelspray som du selv kan påfylde din favorit parfume således at du altid har en lille parfumespray i rejsestørrelse med i tasken. Travalo refill travelspray er super nem at bruge. Du skal bare tage “hætten” af din almindelige store parfumeflakon, sætte din Travalo travelspray ned over parfumen og pumpe indtil du synes at du har nok parfumevæske til din rejse eller tur. Travalo travelspray kan genfyldes igen og igen og anvendes til alle typer af parfume og eau de toilette.

Hvor mange ml parfume må man have med i flyet?

Skal du ud og flyve er Travalo parfumespray helt geniale. I håndbagagen må du nemlig ikke have dine store parfumeflakoner med, og her er Travalo travelspray perfekt til at påfylde din yndlingsduft og have med på rejsen. Travalo rejsespray til parfume kan indeholde 5 ml hvilket er fuldt ud lovligt på flyveturen, og mere end rigeligt parfume til din ferie.

Parfume i rejsestørrelse med Travalo Travelspray

Travalo travelspray findes i mange forskellige farver og udgaver. Se blandt andet de lidt mere detaljerede og luksuriøse parfumespray, Travalo Pure Excel som beskytter din parfume på rejsen og holder på duften. Travalo parfumespray i rejsestørrelse kan selvfølgelig også anvendes til meget mere end blot en ferie accessory. Travalo er også vildt smart som en mini parfume når du skal til fest eller på arbejde og gerne vil have mulighed for at kunne friske dig selv lidt op i løbet af dagen/aftenen. Det er jo svært, for ikke at sige umuligt, at skulle slæbe rundt på sine parfumer alle vegne. Parfumeflakoner er altid skrøbelige og holder måske heller ikke helt tæt når de ligger i en taske. Dette problem er Travalo som skabt til at løse. Du fylder blot din parfume over i Travalo sprayen og vupti, kan du nemt og sikkert have din parfume ved hånden - altid.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus