Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TOPPIK

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TOPPIK

Toppik

Bliver du en smule bekymret, når håret bliver mere og mere tyndt i toppen? Eller irriterer det dig bare at være født tyndhåret? Uanset hvad grunden er til at der er tyndt på toppen, har Toppik din ryg. Toppik er kendt for at have de mest populære produkter til at skjule tyndt hår og hårtab til både kvinder og mænd. Toppik tilbyder smarte og komfortable løsninger til det tynde hår!

Produkter mod hårtab fra Toppik

Forskere siger at 50-80% mænd og 20-40% kvinder lider af arveligt hårtab. Hårtab kommer i mange forskellige varianter. Der er arveligt hårtab, hvilket betyder, at hårsækkene gradvist begynder at producere tyndere og tyndere hår, som på længere sigt fører til mere tyndt hår eller et helt bart område. Nogle af de første tegn er højere tindinger og måne på hovedet. Kvinder opretholder normalt deres oprindelige hårlinje, men lider i stedet af hårtab.

Toppik tilbyder en bred vifte af produkter til tyndt hår. De har blandt andet de mest populære stylingprodukter til tyndt hår! Hvis du vil have tæt og voluminøst hår uden at skulle bruge en formue på en hårtransplantation eller andre dyre behandlinger, skal du prøve Toppiks hårpudder, som er en hurtig og naturlig måde at skjule hårtab og tyndt hår på. Toppik tilbyder også hårplejeprodukter, der hjælper med at gøre håret tykkere med et af hårets vigtigste ingredienser - keratin. 

Du kan også købe en farve spray i forskellige farver, der skjuler tyndt hår, og får håret til at synes tykt. Disse produkter passer både mænd og kvinder og kommer i farver fra sorte til brune nuancer. Du kan desuden bruge sprayen til at dække en udgroning, så du kan vente lidt længere med at tage til frisøren. 

Billige produkter til tyndt hår 

Her har du Danmarks mest populære stylingprodukter til tyndt hår! Toppik tilbyder smarte og enkle løsninger, der gør dit hår sundere, tykkere og tættere end før. Sidst men ikke mindst fokuserer de på at øge hårvæksten i områder, hvor håret er blevet tyndt. Slip din bekymring over dit hår og køb Toppiks produkter her hos Luxplus til en fantastisk billig pris!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus