Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TOO FACED

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TOO FACED

Too Faced

I 90’erne blev Jerrod Blandino og Jeremy Johnson trætte af at beauty industrien var mørk og for seriøs, og ønskede derfor at starte et firma, der vendte tilbage til det glamourøse og feminine udtryk der engang havde præget industrien. Den største inspiration var Paris, piget fjolleri, og den evne makeup har til at transformere intet til alt. De skabte Too Faced, en boutique med store drømme. I dag er Too Faced er virksomheden markedsledende inden for beauty industrien, kvinder elsker at bruge Too Faced fantastiske produkter, som der i øvrigt er cruelty free.

Jerrod og Jeremy har en sprudlende tilgang til alt de laver, og bruger de fineste og banebrydende ingredienser til at skabe innovative produkter, som kvinder elsker at bruge. Universet er lyserødt, smukt og feminint med et touch af leopard og glimmer. Too Faced giver kvinder mulighed for at udtrykke sig hver dag, afhængig af humør, årstid eller andet. De giver kvinder mulighed for at skinne om kap med stjernerne, ja for intet mindre end at overtage verden!

Too Faced hylder kvinder for deres alsidighed!

Billig Too Faced i Danmark

Her på siden finder du vores udvalg af det populære Too Faced makeup. Vi kan godt forstå at i elsker det, det må være et af de mest feminine og lækre produkter vi nogensinde har set. Du finder Too Faced billigt lige her, så shop rundt blandt vores billige Too Faced eyelinere eller mega lækre makeupbørster. Vi har desuden nogle gaveæsker fra Too Faced, som indeholder en hjerteformet blush bronzer og en makeupbørste. Gaveæsken er perfekt som værtindegave, eller hvis du bare har lyst til at forkæle en du holder af, måske dig selv?

Too Faced palette

Vi har naturligvis også de populære øjenskyggepaletter fra Too Faced, og de er så skønne. De kommer i lige præcis de farver vi elsker mest, og etuiet er simpelthen så feminint, at man med glæde lægger den fremme på makeuphylden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus