Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TONI & GUY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TONI & GUY

Toni & Guy

Toni & Guy er historien om to brødre, som i en tidlig alder fik muligheden for at overtage en travl og populær frisørsalon - Clapham salon i London. Dette betød at brødrene måtte arbejde hårdt, dels på grund af den høje husleje, og dels fordi de skulle forsørge deres familie. I 1960’erne skete der en eksplosion inden for mode og hårtrends. Dertil begyndte Toni & Guy at tilbyde en unisex service, som i modsætning til den traditionelle kultur af saloner og barbershops, var i stand til at klare de nye grafiske former til kvinder og mænds længere stilarter. Virksomheden voksede hurtigt, og frisører og saloner rundt omkring i verden blev betaget af Toni & Guys “new wave” metode til at klippe og style hår. Snart begyndte teamet bag Toni & Guy at tilbyde seminarer og shows, hvilket senere endte med at blive til en større turné rundt i verdenen.

Tony & Guy hårprodukter


I dag er Toni & Guy også en prisvindende hårplejeserie, som består af mere end 475 saloner i 48 lande. Toni & Guy har siden 2011 været officiel sponsor af den Britiske fashion award.
Toni & Guy består af en række hårplejeserier; Classic, Cleanse, Glamour, Creative, Casual og Nourish. Toni & Guy har også en serie specielt udarbejdet til mænd.

De bedst sælgende produkter i Toni & Guys produktlinje er Styling Fibre og Shine Gloss Serum. Styling Fibre er en effektiv fibervoks, som tilfører håret en mat finish og et medium hold. Voksen gør det nemt at style og restyle håret i løbet af dagen, og er perfekt til at skabe masser af definition til frisuren. Shine Gloss Serum er en effektivt letvægts-serum, som tilfører håret en strålende, glansfuld finish. Shine Gloss Serum tæmmer desuden kruset og uregerligt hår, så det fremstår med en smuk og velplejet finish.

Hos Luxplus kan du finde et bredt sortiment af hårproduker fra Toni & Guy. Du kan blandt andet finde; hårspray, hårpudder, shampoo, conditioner, hårgele, hårvoks, stylinggele, glansspray, saltvandsspray, tørshampoo, krøllespray og hårserum.

Toni & Guy får i hvert fald et thumbs up herfra, for det er virkelig fantastiske produkter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus