Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TOMMY HILFIGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger
Thomas Jacob Hilfiger er manden og designeren bag brandet Tommy Hilfiger. Inden branden blev stort, ejede Thomas Hilfiger en butik, som han designede tøj til under navnet Jacob Allen. Butikken blev til en lille kæde, men i 1984 blev han fuldtids designer, da modeiværksætteren Mohan Murjani investerede i den unge designer, og gav ham muligheden for at udvikle sig. Samme år introducerede han amerikanerne for Tommy Hilfiger herretøj.

Tommy Hilfiger er kendt for at designe klassisk amerikansk tøj, og kollektioner er ofte præget af hvid, rød og blå, som er farverne der pryder det amerikanske flag. Dog henvender Tommy Hilfigers tøj sig til en bred målgruppe, både kvinder, mænd og børn.

Derudover har han også klædt nogle af Hollywoods største stjerner på, såsom Aaliyah, Britney Spears, David Bowie og Snoop Dogg. Tommy Hilfiger indgik desuden et samarbejde med Beyonce, som resulterede i Beyonces storsælgende parfumer True Star og True Star Gold.

Tommy Hilfigers egne parfumer er produceret i samarbejde med Estee Lauder. Den første duft, Tommy for Men, kom på markedet i 1995. Samme år modtog Hilfiger prisen som Mr. Fashion Designer of the year. Fordi Tommy for Men var så stor en succes, kom Tommy Girl på året efter.

Selvom Hilfiger blev kendt som tøjdesigner, er parfumer en vigtigt del af Tommy Hilfiger brandet. Det er blevet til cirka 60 parfumer siden 1995. Her hos Luxplus har vi også et bredt udvalg af Tommys parfumer og dufte. Tommy Hilfigers dufte er klassiske og tidløse ligesom hans tøj, og man kan aldrig gå helt galt i byen, når man vælger en Hilfiger duft. Vi har dufte både til mænd og kvinder, og i et hav af forskellige størrelser. Og sidst men ikke mindst har vi både Eau de Parfum, Eau de Toilette og Eau de Cologne. Der er altså noget til enhver smag og prisklasse.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus