Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TINTS OF NATURE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TINTS OF NATURE - ØKOLOGISK HÅRFARVE

Tints Of Nature

Tints of Nature blev grundlagt i 1994 i England, og er et af de mest succesfulde virksomheder inden for hårpleje i England. Mærket forhandles i over 40 lande. Tints of Natures hårfarver til hjemmebrug er skånsome for hovedbunden og håret, da der er brugt naturlige økologiske ekstrakter, plejende planteudtræk og både E-vitamin og C-vitamin, der beskytter og tilfører fugt til håret under farvningen.

Økologisk hårfarve fra Tints of Nature

Tints of Nature er den eneste hårfarve, der indeholder certificerede økologiske ingredienser, som er til privat brug. Tints of Nature producerer hårfarver ud fra den overbevisning at benytte flest muligt økologiske ingredienser, og så få kemikalier som muligt. Derfor er alle produkterne også fri for ammoniak og parabener, og er desuden ikke testet på dyr.

Hårfarve der dækker grå hår

Hårfarverne fås både i en permanent samt i en semi-permanent variant, og farvepaletten spænder fra platinblond til sort. De permanente hårfarver dækker grå hår op til 100%, og de semi-permanente hårfarver har en dækkeevne af grå hår på op til 80%. Hårfarverne giver desuden håret en flot glans, som udstråler et sundt og skinnende hår fra rod til spids. I hver æske hårfarve, finder du alt hvad du skal bruge til farvningen.

Pleje af farvet hår

Sortimentet fra Tints of Nature indeholder, udover hårfarve, også både shampoo og balsam, som er særligt udviklet til farvet hår. Tints of Natures hårplejeprodukter giver dermed den korrekte pleje til dit håret, og sørger for at farven holder længere.

Billig hårfarve

Her på siden kan du finde vores udvalg af de populære Tints of Nature hjemme hårfarver. Vi er stolte over at kunne tilbyde vores medlemmer rigtig gode priser på de lækre hårfarver og hårplejeprodukter. Hvis du vil farve dit hår derhjemme, er det rigtige valg Tints of Nature, da det er svært at finde hårfarver til hjemmebrug, der er lige så skånsomme som disse. Så bestil den hårfarve hjem i dag, som passer til dig, og du kan farve dit hår om 1-2 dage! Husk at der er gratis fragt på alle ordrer hos Luxplus, når du er medlem.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.