Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TIDYZ

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TIDYZ

TidyZ

I England er TidyZ kendt for deres husholdningsprodukter, der gør hverdagen en smule lettere og renere. Brandet tilbyder et meget bredt produktsortiment, der spænder fra hundeposer, skraldeposer, multifunktionelle opvaskeposer, almindelige fryseposer, genanvendelige fryseposer til isterninger og mad, sorte skraldeposer med mere. Lad TidyZ være brandet du vælger, når du mangler hjælp til de huslige pligter. Vi er sikre på at du vil finde produkterne fra TidyZ utroligt brugbare. 


Et rent og sundt miljø er alfa omega, når det kommer til vores fælles fremtid og klodens ve og vel. Det er er derfor vigtigt at have de rigtige værktøjer på det rette tidspunkt, hvilket TidyZ hjælper dig med. TidyZ produkter hjælper dig altså både med at gøre rengøringen og oprydningen lettere samtidig med at du hjælper kloden med eventuelt at genbruge eller sortere skrald. 


Billige fryseposer fra TidyZ

TidyZ skaber løsninger til komplicerede hverdagsproblemer, som vi normalt ikke ønsker at bruge ​​vores dyrebare tid på. Har du eksempelvis mad til overs fra aftensmaden og vil fryse den overskydende mad ned af rester fra eksempelvis fisk, kød eller grøntsager kan det være godt at have nogle stabile, holdbare og genanvendelige fryseposer til rådighed. Som vi alle ved, skal størstedelen af ​​råvarer holdes køligt for at opretholde konsistensen og ikke rådne, så hvorfor ikke bare gøre det lettere med TidyZ fryseposer? Det sidste nogen af ​​os ønsker er en kaotisk fryser, hvor man aldrig kan finde det man skal bruge. Opbevar derfor dine råvarer i disse poser fra TidyZ og sorter dem korrekt, så du kan nyde orden og altid kan finde det du skal bruge. 


Her på Luxplus ved vi at det sidste du nok vil bruge mange penge på er skraldeposer og fryseposer til hjemmet og andet husholdningsudstyr. Derfor kan du få alle de skønne produkter fra TidyZ til billige penge, så du kan få råd til alt det der er meget sjovere. Lad TidyZ produkter hjælpe dig med at gøre hverdagen meget nemmere og langt smartere, hvor nemme løsninger som indebærer afskaffelse af skrald eller opbevaring af madrester altid er lige ved hånden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus