Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

THERMACARE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

THERMACARE

ThermaCare
ThermaCare er et innovativt mærke der har specialiseret sig i at skabe smertelindring ved ryg- og lændesmerter. De kendte ThermaCare varmeomslag indeholder varmeceller som yder fantastisk lindring mod muskelsmerter og ledsmerter i din ryg og lænd. Det unikke ThermaCare varmeomslag indeholder ingredienser som i kontakt med luften afgiver en konstant temperatur på 40 grader i 8 timer, så du let kan få en konstant smertelindring der holder hele dagen. Har du først fået problemer med ryg og lænd og er du ofte generet af irriterende lændesmerter, kan ThermaCare være en billig og effektiv løsning på problemet.

Varmen fra ThermaCare varmeomslag trænger dybt ind i det ømme muskelvæv og lindrer smerten ved at løsne op i de spændte muskler, så dine muskler kan genvinde deres fleksibilitet og du kan komme af med smerterne. Ved hjælp af den konstante varme fra ThermaCare varmeomslaget der holder hele dagen, kan du helt automatisk få hjælp til din ømme ryg. Det smarte ThermaCare varmeomslag kan let sættes fast omkring din lænd og du kan bære det under tøjet. Lad der ikke begrænse af irriterende rygsmerter, men få hurtig varmebehandling af rygsmerter med ThermaCare. Har du købt et varmeomslag fra ThermaCare er det en god ide at anvende varmeomslaget ligeså snart du mærker antydningen af spændte og ømme muskler i ryggen. Dit Thermacare varmeomslag kan nemlig også bruges til at forebygge rygsmerter og lændesmerter inden de virkelig sætter ind og generer dig.

Varmelindring mod rygsmerter er en meget effektiv behandlingsmetode, men i stedet for at være bundet til sengen med en uhandy varmedunk, kan du let bevæge dig rundt med et ThermaCare varmeomslag, som er tyndt og med en ergonomisk pasform der er behagelig at bære på kroppen under tøjet, så du ikke skal lade dig begrænse af rygsmerter.
Produkterne fra ThermaCare er nemme at anvende og det kræver ikke særlig viden om muskler og smerter at fastgøre et ThermaCare varmeomslag. Varmeomslaget fra Thermacare kan bruges til alle hudtyper.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus