Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

THE VAC DISC

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

THE VAC DISC

The Vac Disc

Er du hunde- eller katteejer, så kender du sikkert alt til det med at du må svinge støvsugeren flere gange om ugen. De små pelsede venner har det nemlig med at tabe store dele af deres pels indendørs, hvorfor det er helt essentielt at have en god støvsuger, som kan hjælpe dig med at blive hårene kvit. Når du støvsuger bruger maskinen store mængder luft i dit hjem for at suge alt snavs og skidt samt dine husdyrs tabte pels til sig. Når maskinen kører på højtryk kan luften, der kommer ud af maskinen godt virke indelukket og opbrugt. Med The Vac Disc kan du dog få en helt anden oplevelse, hver gang du støvsuger dit hjem. 

Fjern dårlig lugt fra støvsuger med The Vac Disc

Hvis du synes din støvsuger skaber en ubehagelig lugt i dit hjem, hver gang du bruger den, så lad The Vac Disc hjælpe dig med at sprede en herlig frisk duft i stedet, når maskinen kører. Måden hvorpå du opnår denne herlige aroma i dit hjem, er ved hjælp af de skønne støvsuger produkter fra The Vac Disc. Produktet eller disc’en som vi også kan kalde den, kommes i maskinen. Når du så begynder at støvsuge, vil du ikke opleve den samme ubehagelige lugt som du måske er vant til, men i stedet en herlig duft af eksempelvis blomster. The Vac Disc er derfor behagelig at have inden for rækkevidde, så du altid kan sikre dig at gøre din rengøring til en skøn og frisk oplevelse. The Vac Disc støvsuger disc’s kan bruges og tilpasses alle typer støvsugere, så vil du prøve en af de forfriskende produkter, så prøv dem uden at bekymre dig om de skulle passe eller ej. 

Vil du have et velduftende og hjem, hver gang du støvsuger, så kan du med fordel prøve produkterne fra The Vac Disc. Her på Luxplus kan du blandt andet spare mange penge på de forskellige varianter, som alle giver dig en herlig frisk fornemmelse i hele dit hjem. Vil du spare penge på dine køb så opret dig som medlem her på siden og få produkterne til medlemspriser - der er mange penge at spare! Rigtig god fornøjelse med rengøringen med The Vac Disc. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus