Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

THE KONJAC SPONGE CO

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

THE KONJAC SPONGE CO

The Konjac Sponge Co

Du har højst sandsynligt allerede hørt om konjac svampe. Dette koreanske skønhedsmirakel er ved at blive et standardprodukt i badeværelsesskabe over hele verden, men langt fra en nyhed. I Korea og mange andre asiatiske lande er Konjac Sponges blevet fremstillet og brugt i over tusind år.

Men hvad er en konjac svamp for noget? Det er en naturlig svamp lavet af ren fiber fra conjac planten, der vokser i tropiske klimaer i det østlige Asien. Disse fibre har vist sig at være blide, men effektive og dybderensende på huden, og er derfor blevet meget populære ansigtssvampe. Fiber fra conjac planten er også fuld af mineraler og antioxidanter, der er gode for huden.

The Konjac Sponge Co

Vi er glade for at kunne tilbyde vores medlemmer Konjac Svampe fra The Konjac Sponge Company til billige priser. Konjac Sponge Company var den første til at bringe konjac svampe til Europa, og sprede disse mirakelsvampe til resten af ??den vestlige verden. I dag findes Konjac Sponges fra Konjac Sponge Co. i over 60 lande verden over.

Forskellen mellem The Konjac Sponge Company og andre virksomheder, der forsøger at kopiere produkterne, er, at deres konjac svampe er dem, der indeholder de absolut reneste og mest koncentrerede konjac fibre. Hver enkel svamp er fremstillet på den vulkanske ø Jeju i Sydkorea, som siges at have et af verdens reneste farvande.

Konjac svamp anvendelse

Som nævnt er Konjac Sponges en meget behagelig og effektiv måde at rense huden på, takket være sine helt naturlige ingredienser. Dette er dog ikke alt - en anden grund til at bruge en konjac svampe er, at du ikke behøver bruge andre renseprodukter.

Lad blot svampen blive gennemblødt og lad den ligge i varmt vand, så svampen kan absorbere vandet. Tryk forsigtigt vandet ud af svampen og vask ansigtet med den. Du vil straks føle, hvor ren din hud bliver, uden renseprodukt. Der er en grund til, at konjac svampe kan bruges til alle hudtyper - selv til den mest delikate og let irriterede hud.

Konjac svamp mod akne

På grund af sine milde men dybderensende egenskaber har konjac svampe vist sig at være et af de bedste værktøjer til bekæmpelse af akne, da den naturligt renser urenheder i huden og fjerner overskydende olie. Brug en konjac svamp mod akne og slip for hudproblemer helt naturligt.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.