Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

THE HUMBLE CO.

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

THE HUMBLE CO.

The Humble Co.

The Humble Co. udvikler pålidelige, miljøvenlige og etisk producerede helseprodukter med en høj grad af opfindsomhed. Virksomheden blev grundlagt i 2013 i Sverige, og er i dag tilgængelig over hele verden. The Humble Co. er baseret på et ønske om, at gøre verden lidt mere grøn. 

Bæredygtighed med The Humble Co.

The Humble Co. har lige fra starten produceret produkter med omtanke. For hvert produkt, du køber fra The Humble Co. går en del af fortjenesten til trængende børn. Virksomheden er en del af Humble Smile Foundation, som består af en gruppe af dedikerede tandlæger, akademikere og frivillige, der hjælper børn i udsatte områder for at lære om oral hygiejne, kost og sygdomsforebyggelse. The Humble Co. leverer de produkter, de har brug for i den forbindelse.

Alle produkter er udviklet, designet og fremstillet under vejledning af tandlæger. Udgangspunktet er, at produkterne skal have en videnskabelig effekt, og at brugen af ​​disse produkter er effektiv og enkel. For at gøre denne vision til virkelighed, er der brugt meget tid på, at teste og finpudse produkterne.

Ud over de sociale og miljømæssige bæredygtige egenskaber er produkternes designs præget af det simple skandinaviske design.

Miljøvenlig tandbørste

The Humble Co. producerer verdens mest solgte bambus tandbørste. Skaftet er 100% nedbrydelig. Bambussen er også bæredygtig dyrket. Tandbørsten holder lige så lang tid som din almindelige plastik tandbørste. Børstehårene er lavet af et slidstærkt men skånsomt nylonmateriale.

Miljøvenlig tandpasta

The Humble Co. gør sig også i tandpasta. Denne tandpasta indeholder kun de vigtigste ingredienser. Tandpastaen er fri for farvestoffer, konserveringsmidler og mikroperler. Selvom der kun er naturlige ingredienser i tandpastaen, er den mindst lige så effektiv som almindelig tandpasta. Emballagen til tandpastaen er designet med det formål ,at være så skånsom som mulig ved naturen. Tandpasta fra The Humble Co. indeholder natriumfluorid, der bekæmper karies og tandforfald.

Billig miljøvenlig tandpleje fra The Humble Co.

Du kan finde vores udvalg af tandplejeprodukter fra The Humble Co. lige her på siden. Vi tilbyder billig miljøvenlig tandpleje til vores medlemmer, med lynhurtig levering direkte til døren. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus