Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

THE BODY SHOP

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

THE BODY SHOP

The Body Shop
The Body Shop er skaberen af unikke hudpleje produkter med naturlige ingredienser fra hele verden. The Body Shop skaber hudpleje ud fra omtanke og kærlighed til naturen, dyr og miljøet. The Body Shops stærke værdier om dyrevelfærd, miljøbeskyttelse og fair trade skinner igennem i alt fra udvælgelsen af særlige ingredienser og dufte, til de mange fantastiske hårpleje og hudpleje produkter.
Hvem kender ikke de populære hudpleje serier fra The Body Shop med ikoniske hudpleje produkter som body scrub fra The Body Scrub i mange forskellige duft udgaver, bodylotion der plejer og blødgør din hud, shower cream med skønne dufte til at gøre badet til en unik oplevelse af luksus, lip butter til at pleje tørre læber og give dem den ultimative fugtpleje, håndcreme fra The Body Shop med plejende ingredienser der fugter hænderne og gør dem dejligt bløde, natcreme med Vitamin E der reparerer din hud mens du sover, eller shampoo og conditioner der gennemfugter og plejer tørt og slidt hår og gør det sundt og velplejet igen.

De mange skønne hudpleje produkter fra The Body Shop har fået kultstatus, og vi har udvalgt de største bestsellere fra de meget populære produktlinjer.
De mest populære kultlinjer fra The Body Shop er bl.a. serier som Vitamin E, Strawberry, Hemp, Coconut, Mango, Shea Butter og Wild Argan Oil.
Prøv f.eks. en body scrub fra The Body Shop med en duft af strawberry, mango body scrub eller coconut der blidt exfolierer din hud og gør den silkeblød.
En the body shop hand cream til en billig pris er også et skønt valg som gaveide til fødselsdag eller som en lille værtindegave.

Husk at forkæle din hud med det store sortiment af lækker hudpleje fra The Body Shop. The Body Shops udvalg af body scrub, showergel, body butter, body lotion og meget andet er skabt til at pleje både tør hud og fedtet hud eller til dem der gerne vil forebygge rynker og aldringstegn.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.