Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

THE AMAZING SILISPONGE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

THE AMAZING SILISPONGE

The Amazing Silisponge

The Amazing Silisponge er navnet på den banebrydende makeupsvamp, som er lavet af silikone, og som har taget skønhedsindustrien med storm. Mærket er en del af det tyske firma Trend-X, som i flere årtier har været førende inden for udvikling af forskellige silikone produkter. Gennem sin lange erfaring ved Trend-X om nogen præcis hvor alsidig materiale silikone er, og det er derfor oplagt, at Trend-X har udviklet den revolutionerende The Amazing Silisponge.

Makeupsvamp i silikone

The Amazing Silisponge er altså en silikone makeupsvamp. Eller faktisk er de tikke kun en svamp der er blevet udviklet, men en række af forskellige designs af makeupsvampene, så det gælder om at finde det design der passer bedst til dig. Fælles for de forskellige udgaver af The Amazing Silisponge, er, silikonens medgørlige tekstur, som sikrer en nem og jævn påføring, den glatte overflade giver en perfekt finish, og at det er nemt at rengøre silikonesvampen efterfølgende, da den bare skal skylles under varmt vand efter hver gang.

Ud over disse tre grundlæggende og fælles egenskaber, kan du vælge forskellige silikone makeupsvampe, så det gælder om at finde den, der passer til dig og dine behov, hvad angår hårdhed, form og så videre. Prøv at skifte til en silikonesvamp - du vil ikke fortryde det!

Den originale Silisponge

Der er altså mange fordele ved at bruge en silikonesvamp. Originalen er normalt den bedste, og det gælder naturligvis også for disse amkeupsvampe. The Amazing Silisponge er den orignale, og mange mærker har efterfølgende forsøgt at kopiere den, dog uden den store success. The Amazing Silisponge er bedre fordi virksomheden har mangeårig erfaring med og omfattende viden om silikone, og dets egenskaber og anvendelsesmuligheder.

The Amazing Silisponge i Danmark

Danmark har få originale forhandlere af The Amazing Silisponge, og vi er derfor ekstra stolte af at kunne tilbyde vores medlemmer The Amazing Silisponge til rigtig gode priser. Vær en del af den igangværende make-up revolution, og du vil aldrig vende tilbage til en almindelig makeupsvamp.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus