Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TENA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TENA

Tena

Tena Lady fremstiller anerkendte og kvalitetssikrede hygiejnebind og trusseindlæg til kvinder som oplever problemer med inkontinens. Inkontinens er et utroligt almindeligt problem som rammer cirka hver fjerde kvinde i løbet af livet. Derfor har Tena Lady specialiseret sig i at fremstille trusseindlæg og bind til inkontinens, så du som kvinde ikke længere behøver at være generet af inkontinens, men kan føle dig tryg og komfortabel hver dag.

Billige Tena Lady bind

Her på siden kan du finde nogle rigtig gode Tena Lady tilbud og nedsatte priser på dine favorit bind fra Tena Lady. Væl mellem typerne Tena Lady Extra, Tena Lady Normal og Tena Lady Mini med vinger.
Tena Lady bind kan bruges både om dagen og om natten så du aldrig skal bekymre dig om at lække eller være generet af inkontinens. Der er mange faktorer som spiller ind på forekomsten af inkontinens. Graviditet, overgangsalder eller hormonelle forandringer kan påvirke kvinden og gøre det svære at holde på vandet. Her er Tena Lady et uundværligt produkt. Flere kvinder som lider af kraftig menstruation, bruger også Tena Lady bind, da de har en god sugeevne og sikrer at man ikke bløder igennem.

Tena Lady bind mod inkontinens

Prøv Tena Lady Normal som er designet til små eller mellem urinlækager og som er mere sikre og behagelige end almindelige menstruationsbind. Tena Lady Normal er formet efter kroppen så du kan føle dig komfortabel og sikker gennem en hel dag og med en god sugeevne og åndbarhed så du ikke skal bekymre dig om lugtgener.
I den endnu mere beskyttende ende, finder du Tena Lady Extra med en ekstra god sugeevne, designet til mere moderate lækager, til de dage hvor du kræver ekstra god beskyttelse og komfort af dit bind til inkontinens. Hver pakke med Tena Lady Extra bind indeholder 10 stk bind og de er lavet af et meget blødt materiale der ikke generer huden. Tena Lady Mini er et lidt tyndere inkontinensbind med vinger som giver optimal komfort så du ikke lægger mærke til at du har bind på.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus