Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TEMINISTERIET

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TEMINISTERIET

Teministeriet

"Min drøm var at tage alt, hvad jeg lærte om te da jeg boede i Taiwan, og genskabe det med smag, design og teknologi fra Skandinavien, hvor jeg nu bor." Sådan har Teministeriets grundlægger Kathryn Browns udtalt om bevæggrunden til at starte Teministeriet.

Teministeriet er svensk produceret. Teministeriets tankegang er, at kombinere den gamle asiatiske traditioner når det kommer til den måde teen blev produceret, og kombinere det med et skandinavisk og minimalistisk design. Dette har vist sig at være en succes, og ikke bare her i norden, Teministeriets kvalitetste har spredt sig som ringe i vand, og i dag bliver brandet ofte kaldt “skandinavisk the” uden for Skandinavien.

Stort udvalg af te fra Teministeriet

Her på Luxpluss webshop finder du et stort udvalg af produkter fra Teministeriet. Vi har alle serierne fra Teministeriets sortiment af te, så der er mange forskellige slags at vælge imellem, lige fra de klassiske varianter som Earl Grey til for eksempel Champ Agnete, som øger stofskiftet, og som kan hjælpe dig igang med et vægttab. Vi har Teministeriets te i form af både løst te og i teposer, så uanset hvad du foretrækker, vil du helt sikkert kunne finde dine nye favoritter fra Teministeriet i vores webshop.

Teministeriet kaffefiltre, tekander og andet tilbehør

Foruden selve teen er Teministeriet også blevet kendt for sine forskellige te- og kaffe tilbehør i stilfuldt, minimalistisk design og professionel kvalitet. Se for eksempel tekanden i glas, hvem vil ikke have sådan en stående i sit i køkken? Eller stempelkaffekanden som sørger for, at du hurtigt og nemt får en lækker kop kaffe.

Gå ikke glip af Teministeriets kaffefilter til kaffe. Filteret genbruges, og er lavet i et meget stilfuldt design i rustfrit stål, som er en fryd for øjet.

Din bedste te forhandler

Vi kan stolt sige, at vi er forhandler af Teministeriets mega lækre produkter. Vores sortiment af Teministeriets te og tilbehør er blandt de største i Skandinavien, og vores priser er uovervindelige. Vælg Luxplus som din permanente the forhandler, og spar mange penge på alle dine favoritter.Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.