Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TAMPAX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TAMPAX

Tampax
Tampax er hele verdens nummer et brand når det kommer til tamponer og kvindelig hygiejne. Som kvinde kan du derfor trygt kaste dig ud i at anvende Tampax tamponer hver gang du har menstruation.
Tampax er verdenskendt for sit smarte og praktiske design der er let at bruge. Derudover er tamponer fra Tampax i en miljøvenlig emballage, og hver tampon er bionedbrydelig, det vil sige du sagtens kan skylle den ud i toilettet efter brug.
Tampax unikke design er specielt designet til at give dig den bedste komfort og tilpasse sig din krops former. Den smarte plastik applikator gør hver enkelt tampon meget nem at bruge, og tampax tamponerne findes i udgaverne light til ultra, alt efter hvilken sugeevne du foretrækker og har brug for.

Her på siden finder du billige tampax tamponer. Prøv den billige Tampax Pearl i en multipack med forskellige størrelser tamponer alt efter dit behov. Med Tampax tamponer er du beskyttet i helt op til 8 timer! Den unikt udviklede ”Built-In Backup” teknologi fra Tampax forhindrer lækager ved at føre væske tilbage og ind i kernen. Du kan derfor også bruge tampax tamponer hele natten uden at skulle være nervøs for irriterende lækager. Med Tampax stærke sugeevne skal du aldrig mere være nervøs for uheld, men kan nu let komme igennem din menstruation.
Tampax tamponer er uden parfume og er derfor meget milde mod huden. Det er vigtigt at tænke over hvad du udsætter din hud for, især i et så følsomt område, og du kan trygt anvende tampax tamponer selvom du har sart hud. De milde tamponer fra tampax beskytter bedre end nogen anden tampon på markedet. Der er en grund til at Tampax anvendes af kvinder verden over og at de fleste kvinder foretrækker tampax tamponer når de har menstruation. Tampax har en optimal sugeevne, og giver dig en nem og ubesværet menstruationstid. Nemmere bliver det ikke at bruge tamponer.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus