Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

T-ZONE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

T-ZONE

T-Zone

Hudplejebrandet T-Zone har gjort det til deres kald at komme problemhud til livs. Alle deres produkter indeholder naturlige ingredienser såsom Tea Tree, troldhassel og mild salicylsyre. Disse ingredienser virker antibakterielt og modvirker bumser, samt sørger for at skabe en jævn hudtone og at fjerne ophobninger i huden. T-ZONE hudplejeserien har en mild og ren duft af mentol og urter, som giver dig en frisk fornemmelse. Brandet Tzone henvender sig først og fremmest til de som lider af uren hud som gerne vil have renseprodukter og hudpleje som kan fjerne bumser og hjælpe mod problemer med uren hud og akne.

T-Zone afhjælper akne og uren hud

T-Zone har blandt andet lavet flere ansigtsvask og face scrub som effektivt hjælper dig med at få en sundere glød og en renere hud i ansigtet. Generelt for T-Zones mange ansigtsvask gælder, at de hjælper på tilstoppede porer og gør huden mindre skinnende. Der bliver renset i dybden med T-Zones ansigtsvask. Når man anvender ansigtsrens fra T-Zone, skal man starte med at vaske ansigtet let med lidt lunkent vand og derefter påføre produktet i ansigtet. Bagefter skal man vaske ansigtet helt rent for sæbe og til sidst duppe forsigtigt med et håndklæde. Ansigtet føles umiddelbart renset og huden føles mere frisk og prikkende. Afslut din daglige renserutine med T-Zone face wash med en god ansigtscreme.
T-Zone har også fremstillet et rigtigt godt produkt der er rettet til når problemet med uren hud bryder, og du har en eller flere bumser. Den hedder “Rapid Action Spot Zapping Gel” og med denne bumsecreme kan man altså gå ind og ramme det specifikke problem, så urenhederne forsvinder hurtigere. Cremen kan også forebygge at nye urenheder og bumser opstår. Den virker også mod rødme.
T-Zone har også udviklet ansigtscremer, som trænger ned i dybden og hjælper på tilstoppede porer. Cremerne efterlader huden blød, fugtig og frisk hele dagen.

T-zone face peeling og face scrub til uren hud

For mere dybderensende produkter, har T-zone udviklet en populær ansigtsscrub, der renser dybt, fjerner tilstoppede porer og hjælper på uren hud. Peelingen efterlader huden frisk og smuk allerede efter første gang, og indholdet af Tea Tree Oil håndterer urenheder med det samme.
Vi fører naturligvis et bredt udvalg af de mest populære af T-Zones rense- og hudplejeprodukter. Lige fra T-Zone ansigtscremer og ansigtsvask, til ansigtsscrubs. Så når du har fundet ud af hvad din hud har brug for, er det bare om at shoppe løs i vores store T-Zone sortiment.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus