Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SYOSS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SYOSS

Syoss

Syoss Professional Performance er et salon brand der via unikke plejende formler har skabt luksus hårpleje der bliver anvendt i professionelle frisørsaloner verden over. Syoss haircare er shampoo, conditioner og hårpleje med fokus på at genoprette skadet hår og give masser af glans til håret. De populære shampoo fra Syoss er blevet kendt for deres evne til at blødgøre og fugte tørt og skadet hår og give masser af liv tilbage i slidt hår.
Hvis du føler dit hår er blevet glansløst og uden farvespil, så prøv Syoss hårpleje produkter og byt din sædvanlige shampoo ud med en fra Syoss shampoo serier. Du vil med garanti hurtigt opleve en forskel i glans og blødhed og dit hår vil få en markant sundere struktur. Syoss hårpleje er især velegnet til dig med langt hår. Langt hår er ekstra udsat for miljø og omgivelser som slider på håret, og derfor har det lange hår, uanset om det er farvet eller ej, brug for shampoo og conditioner som giver ekstra pleje. Her har Syoss sat kampen ind for at skabe de bedste hårpleje serier på markedet.

Syoss Color shampoo til dig med farvet hår

Har du farvet hår, kan du prøve Syoss color serie som er fremstillet til at forlænge din hårfarve og give dit behandlede hår masser af pleje. Derudover finder du Syoss shine serien eller volume serien som giver dig netop den egenskab du ønsker af din shampoo og balsam. Foretrækker du en shampoo uden silicone, har Syoss også lavet flere gode silikonefri hårprodukter.

Billig shampoo fra Syoss

Syoss er et ret billigt shampoo mærke og du får meget for pengene. Syoss er nemlig et klart bevis på at det ikke altid er de allermest dyre shampoo som er de bedste. For selvom Syoss shampoo og conditioner ligger i den billige ende af prisskalaen, så er indholdet nøje udvalgt og gennemtestet af professionelle frisører for at gøre hele Syoss Professional Performance brandet til en verdensomspændende succes.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus