Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SWISSE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SWISSE

Swisse

Swisse er en Australsk succeshistorie. Det hele begyndte med grundlæggeren Kevin Ring i et varehus i Melbourne i 1969. Lige fra starten var missionen klar: “Celebrate Life Every Day” altså “Fejr livet hver dag”. Det grundlæggende princip hos Swisse er, at gøre millioner af mennesker verden over sundere og gladere.

Efter den australske forretningsmand og entreprenør Kevin Ring havde været en tur til Schweiz i 60’erne, for at lære mere om den seneste udvikling inden for naturmedicin, blev han inspireret til at lave sin egen række af urte- og vitamin kosttilskud. Kevin Ring åbnede et økologisk bageri i Melbourne, hvor han specialiserede sig i whole foods og friskt brød. Her introducerede han det første produkt i Swiss porteføljen - pollenpiller!

Vitaminer og kosttilskud fra Swisse

I over 40 år har Swisse investeret i produkter der indeholder ingredienser af høj kvalitet, som er baseret på traditionelle beviser og videnskabelig undersøgelser. I dag er Swisse blandt de bedst sælgende virksomheder inden for vitaminer og kosttilskud i blandt andet Australien, New Zealand, Singapore og UK. Swisse har yderligere planer om at komme ind på 30 nye markeder i løbet af de næste fem år.

I 2014 underskrev Swisse en af Australiens største licensaftaler med Proctor & Gamble og Teva Pharmaceuticals, to kæmpe internationale spillere, hvilket er lidt af en blåstempling til Swisse, og som på mange måder har sikret virksomheden mange år fremover.

Swisse tror på, at det vigtigste her i livet er vores helbred. Det er udgangspunktet for hvordan vi fungerer med venner, familie, karriere og vores drømme. Derfor har de gjort det til deres mission at hjælpe os alle sammen lidt på vej med daglige vitaminer og kosttilskud.

Her hos Luxplus har vi et bredt udvalg af Swisse vitaminpiller. Der er noget til ethvert behov, om det er energi, magnesium, vitamin C eller om du er gravid eller ammende du har brug for. Vi har desuden sørget for at produkterne fra Swisse er billige, så du kan være sikker på at få de vitaminer ud mangler.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus