Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SWEET SECRET

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SWEET SECRET

Sweet Secret

Sweet Secret er en samling af duftende og billige produkter til kroppen, der indeholder et højt indhold af vitaminer og mineraler. Ligesom navnet antyder, er duftene søde, men uden at være “kvalmende”. Her på siden finder du Sweet Secrets produkter til kroppen med søde dufte som vanilje og chokolade. Prøv disse billige, men lækre produkter og forkæl dig selv og din hud med en virkelig dejlig spa-oplevelse i dit eget hjem - hvem ved, måske finder du en ny favorit?

Billige produkter til kroppen fra Sweet Secret

Sweet Secret ønsker at give dig en god og luksuriøs oplevelse med deres produkter, som minder om at være i spa, bare derhjemme. Brug de billige produkter til kroppen fra Sweet Secret, og giv din krop den bedst mulige pleje - din næse vil også nyde godt af de dejlige dufte, der er i produkterne. Alle produkterne i sortimentet omfatter arganolie, safran og vanilleekstrakter og masser af vitaminer og mineraler - ingredienser der sammen giver optimal fugt og næring til din hud.

Fugtgivende badeolie fra Sweet Secret

Har du prøvet at bruge badeolie? Hvis ikke,er det nu du skal bestille det! Dryp et par dråber badeolie fra Sweet Secret i et varmt bad, og oplev en afslappende spa oplevelse, samtidig med at olien fugter huden. Argan olien sørger ydermere for, at huden ikke ældes så hurtigt. Prøv en beroligende og fugtgivende badeolie fra Sweet Secrets næste gang du tager et afslappende bad og bemærk, hvor blød din hud vil føles.

Billige body lotions og body scrubs

For at få det optimale ud af dine bodylotions, anbefaler vi at du bruger en body scrub med jævne mellemrum. Body scrubs fra Sweet Secret indeholder sukkerkrystaller og safran, som mildt og effektivt exfolierer døde hudceller fra kroppen, mens vanilje og safranekstrakt fugter huden.

Herefter kan du passende bruge en lækker og velduftende body lotion fra Sweet Secret. Din hud bliver strammet op og fugtet, og du vil dufte dejligt hele dagen. Fordi produkterne fra sweet Secret er så billige, kan du skifte bodylotion efter humør, årstid eller andet.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus