Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SURF

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SURF

Surf

Surf er et brand der laver vaskemiddel og opvaskemiddel, og noget af det de er allermest kendt for er deres dejlige duft kombinationer, men det vender vi tilbage til længere nede. Først og fremmest skal det handle om selve brandet. For selvom du måske ikke har hørt om det før, bliver det fremstillet af den store koncern Unilever, og bliver solgt i mange østlige lande, Irland og selvfølgelig her i Danmark. Surf blev først introduceret på markedet i 1959, og har fulgt med tidens “duft trends”, og derfor stadig i dag et meget populært brand.

Velduftende vaskepulver

Nå men det var det med duftene vi kom fra. Surf tror på at en tøjvask er bedst og mere frisk med en frugtagtig og blomsterduft. Duftene udvælges omhyggeligt og parres sammen med det formål at skabe Surfs’ signatur duftblandinger. Surfs dufte består blandt andet af Ylang-ylang, orkide, rose lilje, lotus, lavendel, jasmin, fresia, kirsebærblomster, mandarin blomst, citron blomst urteekstrakter, vilde blomster.

På denne måde får du fornøjelsen af de lækre dufte hele dagen, hver dag.

Flydende vaskemiddel på tilbud

Mange foretrækker flydende vaskemiddel, fordi det kan være nemmere at dosere, når man hælder det i skuffen. Vaskepulver kan sætte sig i klumper, og skuffen skal rengøres oftere. Det kan desuden også gå ud over tøjet, hvis der sidder rester af noget vaskepulver, der ikke egner sig til den type tøj.

Flydende vaskemiddel kan altså ikke sætte sig, og sørger altså for at vaskemaskinen og tøjet bliver mere rent. Surf har lavet flydende vaskemiddel, som ikke bare sørger for at vaske tøjet rent, men dufter også fantastisk af rent tøj.

Opvasketabs

Opvasketabs til opvaskemaskinen behøver ikke koste alverden, heldigvis, for det er ikke noget man ligefrem gider bruge penge på. Men her kan Surf også hjælpe dig, de har nemlig lavet billige opvasketabs, med forskellige dufte, blandt andet med lavendel og jasmin.

Shop billige vasketabs, flydende vaskemiddel eller opvasketabs fra Surf, og få duften af blomster i dit tøj og dit hjem. Bestil i dag, og modtag om 1-2 dage.


Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus