Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SURE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SURE

Sure

Står du og mangler en ny og god deodorant, så burde du se nærmere på udvalget af Sure deodoranterne. Deodoranterne fra Sure er eminente til at holde dig frisk hele dagen og fri for hæmmende og ubehagelig svedlugt. Deodoranterne er super praktiske at have med i sportstasken, så du kan føle dig behagelig frisk og ren efter træning. Blandt Sure sortimentet er der både deodoranter til mænd og kvinder, så både du og din partner kan nyde godt af produkterne fra brandet. 

Billige deodoranter fra Sure

Her på siden kan du med et medlemskab få de effektive deodoranter til små priser, så du kan få råd til mange andre ting også. At spare penge og samtidig få et produkt med stor effektivitet som samtidig er skånsom for huden, er ideel, når vi snakker om en god deodorant. 


Du kender måske problematikken, hvor man netop har taget deodorant på og derefter et trøje over hovedet som nu er fyldt med hvide plamager. Med Sure Invisible Aqua Deospray undgår du denne gene, da deodoranten er udviklet med det formål at beskytte huden mod svedlugt, uden at afgive de klassiske hvide plamager på tøjet. Det er derfor en super behagelig deodorant at bruge i det daglige, da du ikke skal være bange for hvad deodoranten gør ved dit yndlingstøj. 

Effektiv deodorant mod svedlugt fra Sure 

Derudover finder du også Sure Cotton Dry Fresh blandt sortimentet, som er en herlig deodorant med en skøn duft med et hint af blomster, som giver dig en behagelig beskyttelse mod svedlugt i helt op til 48 timer. Du kan derfor føle dig helt tryg med Sure, da brandet har din ryg. Den herlige og velduftende deodorant kommer i en praktisk sprayform, som gør det super nemt at påføre produktet under armene i et jævnt lag, som lynhurtigt tørre, så du kan fortsætte din dag som du har lyst. 


Prøv de skønne varianter her på Luxplus og føl dig sikker dagen lang med de skønne og effektive Sure deodoranter. Der er mange penge at spare.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus