Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SUPER-MAX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SUPER-MAX

Super-Max

At være nybarberet er en følelse som rigtig mange mænd nyder. Dog er det ikke altid helt lige til at få skabt den silkebløde hud, hver gang du svinger skraberen. Først og fremmest kræver det naturligvis en god skraber, hvor hvert barberblad er helt skarpt og rent. Med Super-Max kan du få en række forskellige skrabere, som vil hjælpe dig med at give en super tæt barberingen - hver gang du bruger en Super-Max skraber. I Super-Max sortimentet kan du både få almindelige skrabere som du kan bruge over længere tid eller de skønne engangsskrabere. Der er derfor produkter til enhver smag og præference at finde hos Super-Max. Har du et medlemskab til siden her, kan du købe de skønne og effektive Super-Max skrabere til små priser, så du kan sikre dig en god og tæt barbering. 

Billige barberskrabere til mænd fra Super-Max

Hvis du som mand barberer dit skæg ofte, er det vigtigt at have nogle gode barberskrabere inden for rækkevidde, som kan hjælpe dig med at skabe et fejlfrit resultat, hvor huden ikke ender med at bliver irriteret og hvor der ikke opstår indgroede hår. Med Super-Max skraberne undgår du alle disse gener, da du får en skraber med barberblade af god kvalitet. Med Super-Max vælger du helt selv om du vil benytte en engangsskraber eller en fast skraber, hvor du kan udskifte skrabe hovedet. Uanset, hvilken skraber du mener opfylder dine behov bedst vil du få en fantastisk tæt barbering. Bruger du en fast skraber, så husk at skylle den godt mellem hvert strøg og ekstra godt til slut, når du er færdig med at barbere dig. På den måde undgår, du at der opstår bakteriedannelse på barberbladet til næste gang du skal have det i brug. Vil du glæde en mand du holder af, så er de skønne Super-Max skrabere også perfekte som en fin og betænksom gaveide. 

Få de skønne Super-Max barberskrabere lige her på siden til små priser og kom godt i gang med barberingen. Du vil uden tvivl blive helt vild med de effektive Super-Max skrabere! 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus