Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SUPER BRIGHT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SUPER BRIGHT

Super Bright

Her på siden finder du vores udvalg af rengøringsmidler eller nærmere betegnet vores udvalg af rengøringssvampe og klude fra mærket Super Bright. Super Bright er i sig selv ikke et kendt mærke, men de svampe og klude de producerer kender vi alle sammen. Og vi bruger dem også alle sammen til vores daglige rengøring af køkkenet.

Billige klude til rengøring

Super Bright har forskellige klude til rengøring i deres sortiment. Der er blandt andet den helt klassiske karklud i forskellige farver vi alle kender. Engangskarkluden som vi ikke kan leve uden. Vi har dem meget billigt lige her på siden, for der er ingen mennesker der gider bruge penge på noget så kedeligt som karklude. Men ikke desto mindre er det noget vi bruger dagligt.


Der findes mange gode råd rundt omkring på nettet, men et af dem er at man skal skifte karklud hver dag. Derfor kan det godt betale sig at købe de billige, da man kan vaske dem på et kogevask program et par gange, og derefter smide dem ud. På denne måde sikrer du den bedste hygiejne.

Skuresvampe og rengøringssvampe

En anden ting der bliver brugt til rengøring af køkken og bad er skuresvampe. Disse fås her på siden i forskellige udgaver, blandt andet den helt klassiske vi alle kender med 20 svampe stablet ovenpå hinanden i forskellige farver. Dem har vi naturligvis sørget for at du kan få rigtig billigt her. Du finder desuden andre slags svampe til rengøring, herunder en rustfri stålsvamp, som egner sig til at rengøre metaller som gryder, grillriste med mere. Denne svamp skal skylles under vand og bruges med opvaskemiddel for at få den optimale effekt af stålsvampen.

Så køb dine rengøringsprodukter og tilbehør her, så du kan spare penge på de kedelige hverdagsting, og bruge pengene på noget lidt sjovere. Hvis du bestiller dine produkter i dag inden kl 15, kan du allerede gå i gang med hovedrengøringen i morgen! Der er nu intet mere tilfredsstillende end et rent hjem.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus