Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SUNSPA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SUNSPA

Sunspa

Sunspa er pionerer i alt der drejer sig om solbeskyttelse, og i hvordan man opnår en god tan uden at blive brændt og få solskader. Med Sunspa kan du nyde alt det fantastiske der hører til sommer, uden at skulle bekymre dig om hverken solskader eller hud der ikke får farve.

Beskyttende solspray fra Sunspa

Hver gang din hud bliver rød og irriteret af solskader, stiger risikoen for hudkræft, end du måske er klar over. Dette er naturligvis worst case scenario, og det er mere sandsynligt, at du ender med en solskadet hud, der gør ondt og er irriteret. Og især os danskere har det med at blive forbrændte, da det til tider kan være sparsomt med soltimer i Danmark.

Men så længe du bruger rigtig god og dækkende solbeskyttelse, skal du ikke bekymre dig, og det er her Sunspa kommer ind i billedet! Sunspa solspray er en unik Sunless Tanning Spray, som er baseret på aerosol teknologi, hvilket betyder, at millioner af små beskyttende partikler fint bliver fordelt på kroppen. Dette gør, at Sunspa Sunless Tanning Spray dækker hele området du sprøjter på uden at gå glip af en millimeter, i modsætning til mange andre solcreme spray, hvor partiklerne både er større, og sprøjter med en smallere stråle, så det er nemt at misse steder på kroppen.

Solspray fra Sunspa giver dig mulighed for at nyde solen uden at risikere skade på kroppen på kort eller lang sigt. Spray Sunspa Sunless Tanning Spray på 20-25 cm fra kroppen 20 minutter inden du går ud i solen. Du skal bare lade sprayen tørre ind i huden, og så er du klar til at møde en dag på stranden - helt uden problemer.

Solspray til ansigt og krop

Det er både dumt og irriterende når man efter en dag i solen, finder ud af, at man har glemt at smøre solcreme i ansigtet. Huden i ansigtet er meget følsomt, så det er vigtigt at huske at smøre solcreme i ansigtet også. Sunspas smarte solspray egner sig både til ansigtet og resten af ??kroppen, på grund af aerosol teknologi, der garanterer at dække det ønskede område. Fordi Sunspa har en række forskellige SPF at vælge imellem, kan du eventuelt vælge en højere faktor til ansigtet end til kroppen. Husk at passe på du ikke sprøjter solcreme i øjnene. Sprøjt lidt solspray i ansigtet og smør det ud.

Billig solcreme

Her på siden finder du vores udvalg af de lækre solcremer fra Sunspa billigt. Så når du har modtaget dine produkter fra Sunspa, er der ikke andet for end at nyde solen og alt det dejlige den fører med sig.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus