Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SUNSILK

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SUNSILK

Sunsilk

Sunsilk blev lanceret i 1959 og er i dag et af de største hårplejebrands i verden.

Sunsilk er hårprodukter til kvinder der er nøje tilpasset hårets behov. Hvad end du ønsker en reparerende eller fugtgivende hårplejeserie har Sunsilk en shampoo og balsam til dit hårs behov. Sunsilk’s mission er, at gøre dit hår smukt, strålende, livligt, beskyttet og repareret, derfor tilbyder de et bredt udvalg af produkter, som alle er skabt ud fra denne ideologi.


Sunsilk Shampoo og Conditioner

Til den optimale hårpleje i hverdagen har Sunsilk skabt flere forskellige serier af shampoo og balsam, som alt efter dit udgangspunkt kan hjælpe dit hår med at komme i absolut topform. Til normalt hår der skal have den bedste pleje har Sunsilk lavet Lively Clean and Fresh-serien, som vasker dit hår dejligt rent og friskt. Serien tager ekstra hensyn til din hovedbund og tilfører dit hår krop og fylde.

Til farvet hår har Sunsilk udviklet Vibrant Colour Protection Shampoo og Conditioner, som plejer din egen naturlige hårfarve eller dit farvede hår. Sunsilk Vibrant Colour Protection sørger for, at din hårfarve ikke falmer, men holder sig levende og skinnende.


Sunsilk til skadet hår

Til pleje af skadet hår har Sunsilk skabt Damage Reconstruction Programme Shampoo og Conditioner, som er perfekt pleje til tørt og skadet hår, der trænger til en ekstra kærlig hånd. Sunsilk Damage Reconstruction Programme Shampoo og Conditioner plejer skadede og knækkede hårstrå, samt genopretter hårets shine og plejer det i dybden.

I Sunsilks sortiment finder du også Smooth & Shiny Shampoo, samt Smooth & Shiny Nourishing Oil Spray, der er den perfekte conditionerspray til efter badet. Smooth & Shiny-serien låser fugten til håret og gør håret mere glat og medgørligt. Olierne i Smooth & Shiny-serien er moroccanolie, arganolie og mandelolie, der i en perfekt kombination tager hånd om dit hår.

Med Sunsilks produkter kommer du hele vejen rundt om din hårpleje og kan tackle gængse hårproblemer hjemmefra med de prisvenlige produkter. Sunsilk har håreksperternes magiske touch og giver den simpelt videre til dig.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.