Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SUDOCREM

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SUDOCREM

Sudocrem

Sudocrem er en fantastisk universalcreme som kan bruges til at behandle et hav af forskellige udslæt og sår. Sudocrem er en antiseptisk creme eller salve som kan bruges til at bekæmpe rødt udslæt og bleudslæt på røde babynumser. Sudocrem er måske frem for alt kendt for sin gode effekt på babyers sarte hud og de antiseptiske og beroligende ingredienser som går ind og beroliger en rød hud. Derudover kan Sudocrem universalcreme bruges på alt fra solskoldet hud, forbrændinger, akne, mindre brandskader, sår, tør hud og eksem og liggesår.
Sudocrem er en kendt klassiker i England og mange engelske familier har altid en Sudocrem salve liggende i toiletskabet. Sudocrem Antiseptic Healing Cream har en mild formel som virker beroligende på huden uden at svie. Cremen forebygger yderligere infektion når den påføres på sår og brændt og heler huden. Hav altid en Sudocrem salve i dit hjem så du er forberedt hvis nogen i familien får brændt sig eller skåret sig på noget skarpt. Sudocrem beskytter såret og får huden til at hele hurtigere. Især hvis du har børn er Sudocrem et absolut musthave produkt.

Kendt babysalve mod bleudslæt fra Sudocrem

Sudocrem er om noget kendt som en god babysalve der bekæmper det røde bleudslæt og beroliger barnets hud når den er blevet rød og irriteret af bleens skarpe kanter. Sudocrem indeholder skånsomme ingredienser der beroliger huden, heler det ømme og røde område og fjerner eventuel smerte og irritation. Skift dit barn ofte for at undgå bleudslæt og hold så vidt muligt barnets numse tør efter bleskift, men er skaden først sket og babynumsen blevet rød og såret, kan Sudocrem hurtigt lindre og opbygge en beskyttende barriere så huden ikke bliver ligeså øm og irriteret af de mange bleskift. Sudocrem har en mild formel så babysalven kan også anvende til helt små spædbørn.

Sudocrem creme til tør hud og eksem

Eksem kan ramme både børn og voksne og kan være utroligt generende med både rød, tør hud og meget kløende udslæt. Sudocrem indeholder flere beroligende og plejende ingredienser som kan køle kløende eksemhud og hjælpe med at behandle eksem og tør hud. Sudocrem Healing cream lægger en beskyttende hinde på eksemhud og behandler det tørre område samt beskytter det mod yderligere udtørring.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus