Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

STR8

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

STR8

STR8

Mangler du som mand en rigtig skøn deodorant, så kan du med fordel prøve en af varianterne fra STR8. De skønne deodoranter er perfekte at bruge i det daglige eller efter træning, hvor du har brug for at friske dig op. Prøv de skønne deodorant sprays, som holder dig fri for svedlugt i op til 48 timer. Du vil som mand uden tvivl synes godt om de populære dufte og deodoranter fra STR8, da de vil indhylle din hud i den mest delikate duft, som det modsatte køn meget muligt også vil synes godt om. 

Gaveide til ham

Vil du forkæle dig selv med en lækker duft gave fra STR8, så kan du få en lækker gaveæske med indhold af en body fragrance og deodorant spray. Æsken er perfekt til dig, som vil give dig selv lidt hverdagsforkælelse eller til en du holder af, som du vil glæde med et lækkert duftsæt. Med denne skønne duftpakke sørger du for at holde dig velduftende og velsoigneret hele dagen igennem. 

Deodorant spray til mænd

Sørg så vidt muligt for at bruge din deodorant eller body spray fra STR8 på en ren og tør hud, så du opnår det bedst mulige resultat. Ved at påføre duftene på en ren hud hjælper du på den måde duftene med at holde i længere tid på huden, hvilket naturligvis er formålet med en deodorant og body fragrance. Føler du dog, at du har brug for at påføre lidt ekstra deodorant som dagen skrider frem eller vil du give huden et touch up med en velduftende body fragrance, så kan du naturligvis sagtens gøre dette. 

Billige deodoranter fra STR8 på Luxplus

Med et medlemskab til Luxplus kan du få de mange skønne produkter fra STR8 til billige priser. Derudover er der mange andre goder ved at oprette et medlemskab til siden og du får desuden altid gratis fragt, når du bestiller produkterne fra sitet. Derudover er leveringstiden på blot 1-2 dage, så når først du har bestilt dine STR8 favoritter, skal du ikke vente længe, før du kan nyde de skønne produkter på egen krop. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus