Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

STERADENT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

STERADENT

Steradent

God tand- og mundhygiejne kan efterhånden klares med rigtig mange forskellige hjælpemidler som forskellige tandbørster, tandtråd m.m. Har du proteser i munden kan disse have brug for at blive ekstra rengjorte, da der er steder som en tandbørste bare ikke altid kan nå. Med de fantastiske brusetabletter fra Steradent kan du dog sikre dig at dine del- og helproteser kan blive helt rene igen, da de skønne produkter vil hjælpe med at slå bakteriedannelsen ned. Med de skønne tabletter har det aldrig været nemmere at rengøre dine tandproteser. Tjek udvalget ud her på siden og spar mange penge på dine Steradent produkter ved at shoppe dem her på Luxplus med et medlemskab.

Billige tandprotese rensetabletter fra Steradent på Luxplus

Har du tandproteser som du gerne vil have rengjort uden blot at skulle bruge tandbørsten, så skal du have fat i de super smarte og effektive rensetabletter til tandproteser. De super anvendelige rensetabletter kan fjerne helt op til 99,9 % bakterier og på den måde rense protesen i dybden og mindske forekomsten af dårlig ånde. Derudover kan rensetabletterne være med til at fjerne plak og forebygge de misfarvninger, der kan opstå med tiden. Du kan derfor med god grund bruge Steradent rensetabletter 1-2 gange dagligt, for at opretholde den gode friske følelse og hygiejne. Da tabletterne kommer i et mindre rør, kan du nemt og enkelt have rensetabletterne med dig på farten, så du aldrig skal gå på kompromis med det den friske og rene følelse. Du får 30 tandprotese rensetabletter fra Steradent, for hvert rør du køber. Rensetabletterne kan rengøre proteserne på få minutter, så det er både nemt, men også overskueligt at bruge de forskellige tandpleje produkter fra Steradent. Har du først prøvet rensetabletterne fra Steradent, har du ikke lyst til at undvære dem.

Opret et medlemskab her på Luxplus og få fingre i de skønne Steradent rensetabletter til dine tandproteser. Vi er helt sikre på, at du vil kunne mærke en forbedring af din mundhygiejne og velvære ved at benytte produkterne fra brandet. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus