Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

STELLA MCCARTNEY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

STELLA MCCARTNEY

Stella McCartney
Stella McCartney er en engelsk designer som har skabt sig et stort navn, først gennem sit samarbejde med andre store designhuse og siden med sit eget mærke, Stella McCartney.
Allerede kort tid efter at designhuset Stella McCartney var blevet stort, begyndte Stella Mccartney også at skabe parfumer.
I 2003 udkom den første parfume fra Stella Mccartney, nemlig parfumen Stella som er inspireret af Stella McCartneys egen barndom hvor særligt den engelske rose er den dominerende duftnote i en unik og sensuel duft komposition. Stella McCartney har selv designet parfume flakonen til den skønne feminine Stella parfume, samt udvalgt den engelske rose som en duft der skal udtrykke noget sensuelt, smukt og traditionelt. Stella McCartney har selv beskrevet hvordan denne parfume, og især dens dominerende duft af en udsprungen rose i fuldt flor, minder hende om hendes barndom og om at lege en sommerdag i haven.

Siden er flere parfumer kommet til det store duftunivers fra Stella McCartney. Bl.a. den smukke og ultra feminine parfume Stella McCartney Lily eller L.I.L.Y edp som kommer i en utrolig smuk parfume flakon, og som er en kvinde parfume der vækker tanker og følelser om forår, varme solstråler og spirende blomster.

Stella McCartneys design er kendt for at være meget moderne og feminint i sit snit, men altid med en unik sans for de feminine små detaljer der gør ethvert look unikt. Det samme princip gør sig gældende for Stella McCartney parfumer og dufte til kvinder, som dufter skønt, men som også pynter fint på badeværelseshylden i deres smukt udformede parfume flakoner.
Forkæl dig selv med en ny parfume fra Stella McCartney. Tusindvis af kvinder verden over sværger til de klassiske og feminine duftnoter fra Stella McCartney, og ser du dig selv som en meget feminin kvinde som sætter pris på kvalitet og luksus, er Stella McCartney parfumerne helt sikkert noget for dig.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus