Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ST. IVES

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ST. IVES

St. Ives

St. Ives er om noget kendt for sine mange ansigtsscrubs og cremer med naturlige ingredienser. I mere end 30 år har St. Ives skabt face scrubs med fantastiske ingredienser som abrikos, havre, kokos, sheasmør og meget mere som blidt eksfolierer huden og gør den vidunderlig babyblød. St Ives er måske det allerstørste brand i USA når det kommer til face scrubs. Særligt den ikoniske St. Ives Apricot face scrub med abrikos er en absolut bestseller og har været med til at gøre St Ives til det største face scrub brand i UK og USA.

Face scrubs med naturlige ingredienser fra St. Ives

St. Ives er specialister i at gøre huden sundere og friskere og de mange populære scrubs er kendt for deres naturlige ingredienser som renser i dybden og giver huden masser af fugt.
St. Ives skin care brandet blev først og fremmest skabt med det formål at lave naturlig hudpleje i miljøvenlig indpakning. Den dag i dag lader St. Ives sig i høj grad stadig inspirere af de unikke ingredienser naturen har at byde på. Ved at blande olie fra nødder, mineraler, kokos, tranebær, abrikos og meget mere, får du den bedste, naturlige hudpleje i St Ives mange ansigtsscrubs og lotions.
Og St. Ives gør meget ud af at holde sig opdateret med de nyeste trends inden for hudpleje og eksfoliering. Derfor er de sociale medier også fyldt med bloggere og youtubere der sværger til de kendte face scrubs fra St Ives.
I New York finder du endda St Ives scrub mixing barer hvor du selv kan komponere din helt egen face scrub med lige præcis de naturlige ingredienser som du ønsker. Det er ikke uden grund at St. Ives bliver kaldt the number one brand inden for face scrubs i UK og USA.

St. Ives bestseller face scrub med abrikos

Uanset om du er til anti-aging effekter eller hudpleje specielt til akne eller uren hud, har St. Ives ansigtsscrubs til enhver hudtype. Snyd ikke din hudplejerutine for en face scrub fra St. Ives. Må vi anbefale St. Ives Apricot face scrub?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.