Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ST. TROPEZ

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ST. TROPEZ

St. Tropez
ST.TROPEZ er en serie inden for ’self-tanning’ der er baseret på Aloe Vera som hjælper produktet til at optage farven i huden. Produkterne er nemme at påføre og du sikre dig altid en jævn nuance, da der er tilført farve, så du nøjagtigt kan se hvor langt du er kommet. Alle ST. TROPEZ produkterne har en smule grønt pigment i sig så du undgår den grimme orange ”selvbruner” farve. Få en smuk solkysset hud med ST. TROPEZ selvbruner.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.