Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ST. TROPEZ

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ST. TROPEZ

St. Tropez

ST.TROPEZ er et brand der beskæftiger sig med ’self-tanning’ der er baseret på Aloe Vera, som gør at produktets farve kan optages i huden. Produkterne er nemme at påføre og du sikrer dig altid en jævn nuance, da der er tilført farve, så du nøjagtigt kan se hvor langt du er kommet. Alle ST. TROPEZ produkterne har en smule grønt pigment i sig så du undgår den grimme orange ”selvbruner farve”. Få en smuk solkysset hud med ST. TROPEZ selvbruner. 

Selvbruner - hvor ofte skal jeg bruge det?

Det er helt op til dig og dit individuelle behov for farve i ansigt og på kroppen. Nogle elsker at være solbrune året rundt, mens andre kun bruger selvbruner til festlige arrangementer. Uanset hvilken type du er, er det en god ide altid at have et ST. TROPEZ produkt inden for hjemmets fire vægge, så du i løbet af ingen tid kan få en smuk glød, der mest af alt kunne minde om en hud der havde været sydpå i nogle uger. 

Billig selvbruner fra ST. TROPEZ på Luxplus

Rigtig mange synes, at vinteren gør deres hud rigtig trist og træt at se på og skal du ikke på ferie og nyde solens stråler, så er det her ST. TROPEZ kommer ind i billedet. De forskellige produkter fra brandet gør det muligt for dig at snyde dig til en flot sommerlig glød, lige når du ønsker det. Så føler du, at din hud trænger til et skud farve, så prøv en af de herlige ST. TROPEZ produkter, som giver din hud en sprudlende kulør og giver den liv og energi. Med ST. TROPEZ får du produkter, der ikke blot giver et herligt resultat, men også er nemme at anvende. Eksempelvis kan du få de skønne ST. TROPEZ produkter i spray form, som hurtigt tørrer ind, så du ikke skal gå rundt med en fedtet og klistret hudoverflade. 


De herlige ST. TROPEZ produkter kommer i forskellige varianter, så uanset, hvordan du foretrækker at påføre din selvbruner, så er der helt sikkert et produkt, der passer rigtig godt til dig. Er du ikke til spray varianten kan du også prøve ST. TROPEZ’s Shower Tanning Lotion Golden Glow Light. Denne selvbruner skal du bruge på en utraditionel måde, når vi snakker selvbruner, men ikke desto mindre er det en fantastisk og behagelig måde at tilføre huden ekstra farve og glød. Når du har vasket din hud ren med en god sæbe påfører du herefter selvbruneren og lader den sidde på huden i 3 minutter. Herefter kan du vaske produktet af huden og nyde den fantastiske glød som ST. TROPEZ Shower Tanning Lotion har efterladt på din hud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus