Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SPA EXCLUSIVES

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SPA EXCLUSIVES

Spa Exclusives

Vil du forkæle dig selv, uden at bruge så mange penge som det koster at gå i spa? Med Spa Exclusives kan du skabe følelsen af spa derhjemme ved hjælp af de utroligt smukke kropsplejeprodukter. Spa Exclusives har desuden et stilfuldt design, der gør, at du har lyst til at have produkterne stående fremme på badeværelseshylden. Produkterne har også nogle helt fantastiske dufte, indhold og konsistens, der får dig til at bruge dem igen og igen. Velkommen til et vidunderligt hjemmespa - med produkter fra Spa Exclusives.

Shower gel, body scrub og body lotion fra Spa Exclusives

Her hos Luxplus har vi valgt de bedste kropsplejeprodukter fra Spa Exclusive. For at give din hud det bedste udgangspunkt til at absorbere fugt og næring, er det vigtigt at du starter med at fjerne snavs og døde hudceller, der sidder på din hud. Her kan du vælge mellem to forskellige serier, enten Butterfly Spirit eller Timeless Delight, som begge dufter dejligt friskt. De indeholder forskellige ingredienser til at give dig den pleje, din krop har brug for. Uanset hvad du vælger, får du en grundig men blid peeling. Du kan også vælge at bruge Spa Exclusives Body Scrub til peeling af din hud.

Efter du har brugt body scrub, har du gjort din hud klar til at tage imod næring og fugt, og du kan vælge at bruge nogen af ??Spa Exclusives badeskum til kroppen, som er cremet i konsistensen og mest af alt ligner flødeskum. Nu er din krop både ren og eksfolieret, så er det tid til fugt og næring. Her er det oplagt at bruge en af Spa Exclusives body lotions til at give dig en blød og glat hud fuld af næring. Cremerne har en perfekt konsistens, der ikke er for tynd eller for tyk, men nem at påføre kroppen og som absorberer ind i huden.

Billige kropsplejeprodukter

Her på Luxplus kan du finde en bred vifte af lækre hjemmespa produkter til din krop fra Spa Exclusives. Du kan skabe en ægte spastemning, og forkæle din krop og sind med vidunderligt duftende og smukke produkter uden at det behøver koste en bondegård.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus