Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SOULDROPS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SOULDROPS

Souldrops

Souldrops producerer vaskemiddel og skyllemiddel. Dette er et nyt, spændende firma fra Ungarn, der har til hensigt at ændre vaskemiddelindustrien helt. Souldrops produceres af det prisbelønnede designstudio Republic Group. Produktlinjen blev udviklet til at ryste industrien; give en ny inspirerende indfaldsvinkel, der skaber stærke kontraster med de masseproducerede og halvkedelige brands. Resultatet er det banebrydende Souldrops, hvis fokus primært er på design. Det er noget, vi aldrig har set på hylderne før - vaskemiddel i et smukt design.

Miljøbevidst vaskemiddel

Souldrops er resultatet af kemi og en fælles vision: Samspillet mellem en ung og visionær virksomhed, og et nytænkende designbureau. Formålet var at ryste den gemmeldags vaskemiddelindustri, hvor alle vaskemidler minder om hinanden. Souldrops er lig med storby, moderne design og miljøbevidsthed. Designet er lavet så det afspejler det enkle og miljøbevidste; unikke former og farver i en industri, hvor alt er masseproduceret og effektiviseret.

Ideen er simpel men dristig: Alt kan være smukt. Bygningerne i vores byer skal være smukke, vores biler skal være smukke og vores smykker skal være smukke, men vores vaskemiddel skal ikke, eller? Det er her Souldrops skiller sig ud. Når du står i butikken og skal vælge, hvorfor så ikke vælge det pæne og miljøvenlige alternativ? Det minder lidt om en rose, der vokser op af asfalten.

Miljøvenligt Vaskepulver og skyllemiddel fra Souldrops

Flaskerne er konstrueret på en sådan måde, at de skal appellere til masserne, men samtidig skille sig ud ved at være iøjnefaldende og unikke. Ønsket var at kombinere det moderne med det tidløse. Valget faldt på en minimalistisk flaskeform, der virkelig skiller sig ud som noget usædvanligt blandt alle de firkantede æsker man ellers ser. Desuden kommer flaskerne i harmoniske pastelfarver, som symboliserer mangfoldighed.

Souldrops er det fornuftige valg, produkterne indeholder ikke fosfor, parabener, SLS, kunstige farvestoffer mm.

På denne side har vi samlet vores sortiment af de spændende nye Souldrops. Bæredygtig og miljøvenlig vaskemiddel, opvaskemiddel og skyllemiddel i en prisvindende flaske. Bestil i dag inden kl 15, og begynd at vaske mere grønt i morgen

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.