Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SOFTLAN

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SOFTLAN

Softlan

Softlan er markedsledende inden for skyllemiddel over hele verden. De duftende skyllemidler i Softlans sortiment er inspireret af naturen med dufte af blomster, træer, vand og skov. I dag er der ikke mange, der ikke kender Softlan på den ene eller anden måde. Selv de, der ikke har vasket sit tøj med det, kan med garanti nikke genkende til de friske og lækre dufte Softlans skyllemiddel har. Sådan har det altid været, og med den stadigt voksende popularitet vil det sandsynligvis fortsætte i mange årtier.

Skyllemiddel fra Softlan

Softlan skyllemiddel har især to karakteristika: det blødgør stoffet og giver tøjet en uimodståelig og lækker duft. Desuden gør Softlan skyllemiddel det lettere at stryge tøjer, og det modvirker statisk elektricitet. Hvis du vasker tøj uden skyllemiddel kan det nogle gange føles en smule stift og hårdt, og uanset hvor godt dit vaskemiddel dufter, er duften ofte lidt kunstig i det. Brug derfor dit yndlings Softlan skyllemiddel, og få blødt og velduftende tøj! Vidste du i øvrigt, at duften fra Softlans skyllemiddel holder i op til 21 dage efter vask? Det er da imponerende!

Skyllemiddel i blå, lilla og mange flere farver

I butikkerne vil du sandsynligvis kunne genkende dit yndlings Softlan skyllemiddel på farven. Til hverdag kalder man dem bare Softlan blå, Softlan lilla og så videre. Men bag ved farven er der jo en bestemt duft, som bliver din og din families helt egen definition på nyvasket tøj. Hvilken der bliver din favorit må du prøve dig frem til, men vi kan love at du vil få blødt og velduftende tøj når du bruger Softlan, lige meget hvilken duft/farve du vælger.

Billigt skyllemiddel

Som led i vores koncept Luxliving, som har til formål at forenkle hverdagens indkøb for vores medlemmer, har vi skyllemiddel fra blandt andre Softlan. Udover at det ofte er nemmere at sidde hjemme i ro og mag og bestille den slags produkter, leverer vi desuden lynhurtigt direkte til døren, så du slipper for at skulle slæbe vaskemidler, skyllemiddel og andet hjem. Du sparer både tid og penge ved at købe dit Softlan skyllemiddel på Luxplus.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.