Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SO ECO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SO ECO

So Eco

So Eco er et engelsk brand som har specialiseret sig i at fremstille økologiske, bæredygtige og naturlige makeupbørster og tilbehør til at lægge en fejlfri, smuk makeup. Er du typen der går op i økologi, bæredygtighed og makeup som ikke er testet på dyr? Så er So Eco brushes lige noget for dig. So Eco har skabt et bredt sortiment af makeup børster, makeupsvampe og tilbehør som har fokus på bæredygtighed. Alle materialer er naturlige, bionedbrydelige og omhyggeligt udvalgt med fokus på miljø og genanvendelse.
Alle makeupbørster fra So Eco er skabt af 100% genanvendelige materialer som er let nedbrydelige. Fra de lækre recycled bambushåndtag, de dyrevenlige børstehår der er fremstillet 100% crueltyfree, til den ublegede, genbrugte indpakning. Hele vejen igennem har So Eco brandet haft fokus på miljø, økologi og bæredygtighed.

Dyrevenlige, økologiske makeupbørster og -pensler

So Eco makeupbørsterne er virkelig lækre og gode til at påføre en smuk makeup i dit ansigt. Og det er netop det der er så fantastisk ved et makeup brand som So Eco. Uden at gå på kompromis med funktionen og kvaliteten af de lækre makeupbørster, pensler, beautyblenders osv. har So Eco gjort det muligt at forene en bæredygtig livsstil med miljøvenligt makeuptilbehør.

Cruelty-free makeupbørster

Vi er vilde med de dyrevenlige øko børster og pensler fra So Eco. Hele vejen fra idé, fremstilling og indpakning lever So Eco op til deres ansvar om at have fokus på økologi, bæredygtighed, dyrevelfærd og genbrug. Valget af So Eco børster er derfor også et bevidst valg om at passe på dyr, miljø og natur.
Uanset om du er på jagt efter en god brush børste, concealer børster, foundation brush, øjenskygge pensel, makeup sponge, et makeupbørste sæt, eller noget helt andet, så har So Eco brandet med garanti den rigtige makeupbørste eller makeuppensel til dig. Træf en god beslutning om at støtte en bæredygtig fremstilling af makeuppensler og skift de kunstige makeupbørster ud med de kvalitetsfulde makeupbørster fra So Eco.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus