Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SMARTIES

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SMARTIES

Smarties

Smarties kom på markedet helt tilbage i 1937 i Storbritannien, og blev i 1988 solgt til Nestle, hvorfor de i 1993 blev omdøbt til Nestle Smarties. Nestle producerer, udover Smarties, og produkter inden for blandt andet børnemad, morgenmad og drikkevarer.

Smarties er de lækre små chokoladeknapper i et væld af fine farver, elsket af både børn og voksne. Chokoladeknapperne er overtrukket med farvet sukker, og er lavet i otte forskellige farver: Rød, orange, blå, grøn, gul, pink, lilla og brun. Det overtrukne sukker sørger for, at chokoladeknapperne knaser mellem tænderne, og at oplevelsen bliver lige det ekstra lækker.

Chokolade uden kunstige farvestoffer

Smarties chokolade er fremstillet uden kunstige farvestoffer, uden kunstige smagsstoffer og uden konserveringsmidler, og det har de været siden 2006. Det giver lidt bedre samvittighed, når man ved at det man sætter sine egne eller ens børns tænder i, ikke indeholder for mange kunstige ting.

Smarties mini

Smarties Mini, som er dem vi har hos os, har den fordel, at du nemt kan kaste en eller flere i tasken på vej ud af døren, så du har noget til at tage den lille (lækker) sult, der unægteligt kommer i løbet af dagen. De er desuden rigtig gode at give til ungerne i bilen, når der skal være ro på bagsædet. Nogle gange er det bare mere effektivt med chokolade end gulerødder.

Smarties Mini kommer i en pose med 11 små æsker med Smarties i. Smarties Mini er derfor også god til børnefødselsdagen i slikposen, eller som “fredagsslik”.

Smarties chokolade

Smarties er ekstra populært omkring Halloween, påske og andre højtider, hvor der ofte bliver lavet “special editions”. Smarties kan desuden blandt andet fås i rørformat, i en plade chokolade, og i McFlurry. De små chokoladeknapper er altså over det hele i forskellige udgaver.

Lige her på siden finder du vores udvalg af de knasende chokolader billigt. De er gode at have liggende derhjemme, man ved jo aldrig hvornår man lige får lyst til en lille æske chokolade.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus