Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SKIN BENEFITS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SKIN BENEFITS

Skin Benefits

Skin Benefits London blev grundlagt i 2006 og er et engelsk hudpleje brand som har specialiseret sig i at fremstille billige hudplejeprodukter, rynkecremer og ansigtsmasker. Skin Benefits er måske frem for alt kendt for deres Skin Benefits Nose Pore Strips som er en slags peel-off maske specielt udviklet til at fjerne de sorte hudorme og andre urenheder fra området omkring og ovenpå næsen.
Med en nose strip fra Skin Benefits kan du få bugt med den problemhud du har på næsen. Skin Benefits Nose strips er blevet en meget populære næsemaske som på et øjebloik renser din urene hud på næsen og gør den fuldstændig blød og glat.

Nose strips fra Skin Benefits

En pakke med nose strips fra Skin Benefits indeholder nok til flere behandlinger. Brug dine nose strips på næsen hver gang du føler at huden på næsen bliver uren og fyldt med sorte hudorme og tilstoppede porer.
Du påsætter din Skin Benefits nose strip ovenpå næsen og lader den virke i 10-20 minutter. Skin Benefits nose strips trænger ned i porerne og renser i dybden. Efter virketiden er Skin Benefits næsemasken lige til at trække af. Læg mærke til hvordan din nose strip fanger alle urenheder og hvor blød huden efterlades. Derefter kan du påføre hele ansigtet en god ansigtscreme.

Billig behandling mod uren hud med Skin Benefits

Skin Benefits er det ideelle brand til dig der lider af uren hud. Skin Benefits nose strips giver fantastiske resultater hver gang. Lad være med at lade dig genere af tilstoppede porer på næsen. Skin Benefits har løsningen på dit problem med uren hud på næsen og i ansigtet.
Huden på næsen er ekstra tynd og udsættes for ekstra meget fedt og snavs i løbet af dagen. Derfor er det en rigtig god idé at bruge en nose mask eller nose strip engang imellem når næsens porer stopper til. Skin Benefits har skabt en af de bedste nose strip behandlinger på markedet. Brug den hver gang du ønsker en smuk og fejlfri hud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus