Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SKIN ACADEMY

Skin Academy PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SKIN ACADEMY

Skin Academy

Skin Academy producerer ansigtsmasker, øjenmasker med mere. Virksomheden er en af ​​branchens største aktører, og opererer verden over. Konceptet er enkelt: Topkvalitet til rabatpriser. Alle produkter er udviklet i Manchester, hvor hovedkontoret også er placeret. Alle produkter er også omhyggeligt kvalitetsprøvede og CPNP-certificerede. CPNP - The Cosmetics Products Notification Portal - er et certifikat tildelt kosmetikproducenter, efter at de har givet specifikke oplysninger om deres produkter; en garanti for, at de produkter du køber er i overensstemmelse med alle gældende regler. Produkterne er er selvfølgelig ikke testet på dyr.

Peel-off masker fra Skin Academy

Det primære formål med peel-off masker er at fjerne hudorme, overskydende fedt og andre urenheder. Hudorme er talg, der har fået luft og blevet sorte. Dette skyldes, at vores hud hele tiden er i kontakt med de urenheder, der findes i vores luft. For at slippe af med disse sorte hudorme er daglig vask og rens samt ansigtsmasker et must.

Skin Academy tilbyder en række pell-off masker og almindelige ansigtsmasker. Disse masker er blevet hyldet af bloggere og instagrammere verden over. Meget af Skin Academy's hurtige vækst er netop på grund af deres tilstedeværelse på de sociale medier. Her fremhæves de unikke ingredienser, brugervenlighed og de fantastiske resultater. Selvfølgelig er de lave priser også meget værdsat.

Skin Academy’s masker kommer i forskellige designs og til forskellige behov. Deres populære Peel Off Gold reducerer for eksempel begyndende linjer og rynker, og fugter og renser huden. Ønsker du derimod en opstrammende peel-off maske, er det Peel Off Mask Silver du skal vælge.

Sheet masker fra Skin Academy

På denne side har vi samlet vores sortiment af Skin Academy's mange masker. Prøv for eksempel en fugtgivende sheet maske fr aSkin Academy og få en fugtet og frisk hud på få minutter. Du finder produkter på denne side, som enhver kvinde har brug for i hendes hudplejerutine. Gør som tusindvis af andre, prøv de lækre produkter fra Skin Academy.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus